Öğrencilerden "Organ Bağışına Siz de Bir El Verin" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden "Organ Bağışına Siz de Bir El Verin" Etkinliği

Öğrencilerden "Organ Bağışına Siz de Bir El Verin" Etkinliği

Samsun Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri organ bağışı kampanyası çerçevesinde "Siz de bir el verin" etkinliği düzenledi.

10.12.2014 15:42

Samsun Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri organ bağışı kampanyası çerçevesinde "Siz de bir el verin" etkinliği düzenledi.

Bafra Devlet Hastanesi'nde düzenlenen etkinlikte öğrenciler hastane duvarlarına "Organ Bağışı Başka Hayatlara Can Katmaktır", "Yaşamak Güzel, Yaşatmakta Güzel" yazılı afişleri asarak hastaneye gelen vatandaşlara broşür dağıttı. Öğrenciler, vatandaşlara organ bağışının önemini anlatarak destek istediler.

Ekim ayında başlatılan proje kapsamında çeşitli etkinlikler yapan Altınkaya Anadolu Lisesi öğretmeni Naim Okay ve öğrencileri "Organ bağışına siz de bir el verin" kampanyasıyla vatandaşlardan destek istediler.

Altınkaya Anadolu Lisesi Öğretmeni Naim Okay, "Altınkaya Anadolu Lisesi olarak buradayız. Organ bağışının sadece bir gün değil yılın on iki ayı hatırlanması gereken güzel bir aktivite, güzel bir çalışma olduğunu düşünüyoruz. O yüzden bir proje yaptık. Bu proje kapsamında bugün burada bütün vatandaşlarımıza organ bağışının ne kadar önemli olduğu hususunu bir kes daha hatırlatmak, onların bu organ bağışı konusunda farkındalığını geliştirmek adına öğrencilerimizle beraber bir etkinlik düzenledik" dedi.

Okulun müzik grubu öğrencilerinin çaldıkları müzik eşliğinde açtıkları stantta bulunan boyalara ellerini batıran öğrenciler organ bağışına el verin köşesine yapıştırdılar. Öğrencilere vatandaşlar da eşlik ederek boyaya batırdıkları ellerini panoya basarak kampanyaya destek verdiler.

Kampanyanın çok güzel bir çalışma olduğunu söyleyen vatandaşlar ise herkesin organ bağışında bulunmasını istediler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğrencilerden 'Organ Bağışına Siz de Bir El Verin' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement