Öğrencilerin Bilimsel Makale Başarısı - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerin Bilimsel Makale Başarısı

Öğrencilerin Bilimsel Makale Başarısı

NNYÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Engin Öksüz, Ahmet Altun, Gökay Yücel ve Büşra Ülgerli tarafından Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Özen'in danışmanlığında hazırlanan üç bilimsel makale Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından 11-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında Tokat'ta düzenlenecek olan Elektrik-Elektronik ve Bilgisayar Sempozyumunda (EEB 2016) sunulmak üzere kabul edildi.

20.04.2016 10:55

NNYÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Engin Öksüz, Ahmet Altun, Gökay Yücel ve Büşra Ülgerli tarafından Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Özen'in danışmanlığında hazırlanan üç bilimsel makale Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından 11-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında Tokat'ta düzenlenecek olan Elektrik-Elektronik ve Bilgisayar Sempozyumunda (EEB 2016) sunulmak üzere kabul edildi. Aynı öğrenciler tarafından hazırlanan diğer iki ayrı makale ise Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından 16- 19 Mayıs 2016 tarihleri arasında Zonguldak'ta düzenlenecek IEEE ve TUBİTAK tarafından desteklenen ve uluslararası indeksler tarafından taranan IEEE 24. Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları Kurultayında (SİU-2016) sunulmak üzere kabul edildi.

Makaleleri bilimsel sempozyumda sunulmak üzere kabul edilen öğrencilerle makamında görüşen NNYÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, üniversitelerin en önemli görevlerinden birinin de bilimsel çalışmalar yaparak bilgi üretmek olduğunu belirtti. Öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi alan ve onlarla bir süre sohbet eden Rektör Güney, öğrencilerin Elektronik Tasarım ve Uygulaması dersinde yaptıkları çalışmalardan ve bitirme projesi dersinden faydalanarak hazırladıkları makalelerin uluslararası düzeydeki bilimsel sempozyumlarda sunulmak üzere kabul edilmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, görüşmede öğrencileri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Öğrencilerin Bilimsel Makale Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement