Başkentte Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Başkentte Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı

Başkentte hırsızlar, girdikleri villanın güvenlik kamerasının yönünü değiştirmelerine rağmen görüntü vermekten kaçamadı.

23.10.2014 12:26  Güncelleme: 12:55

Başkentte hırsızlar, girdikleri villanın güvenlik kamerasının yönünü değiştirmelerine rağmen görüntü vermekten kaçamadı.

Alınan bilgiye göre, Çankaya'daki lüks bir villaya giren 3 kişi, tanınmamak için girişteki güvenlik kamerasının yönünü değiştirdi. Villadaki çelik kasayı çalan hırsızlar, villadan çıkarken farkında olmadan yönünü değiştirdikleri kameranın önünden geçti.

Daha sonra, kamera kayıtlarını kontrol eden Ankara Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri de bu durumu fark ederek, güvenlik kamerasının önünden yüzleri açık şekilde geçen hırsızların kimliklerini tespit etti.

Zanlıların kaldıkları yerlere baskın yapan polis, C.Y. ve U.C.Ö. ile bir çocuğu kısa sürede gözaltına aldı. Çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada, aynı zanlıların bir alışveriş merkezinin otoparkındaki otomobili çalma anının güvenlik kamerası kayıtları da bulunuyor. Kapısını 10 saniyede açtıkları otomobili düz kontak yaparak çalıştıran zanlıların, çaldıkları araçlarla lüks evlerden hırsızlık yaptıkları iddia  ediliyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkentte Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement