Park Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ağır Yaralı - Son Dakika
Güncel

Park Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ağır Yaralı

Park Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ağır Yaralı

Eskişehir'de bir genç, ablasının evine gittiği sokakta komşusuyla park kavgası yaşadı. Komşunun pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu otomobil sahibi genç, ağır yaralandı.

01.09.2015 16:20  Güncelleme: 17:03

Eskişehir'de bir genç, yeğenin görmek için ablasının evine gittiği sokakta komşu ile tartıştı. Büyüyen kavgada otomobil sahibi genç, pompalı tüfekle vurularak ağır yaralandı.

HASTA YEĞENİNİ GÖRMEK İÇİN ABLASININ YANINA GİTTİ

İddialara göre Şirintepe Mahallesi Serdarlı Sokak'ta ablası ve babaannesinin bulunduğu eve giden 24 yaşındaki Osman Dilek, hasta olan yeğenini görmek istedi.

KOMŞUYLA PARK TARTIŞMASI YAŞADI

Evin önüne aracını park eden Osman Dilek, arızalanan egzosunu tamir etmeye çalıştığı sırada kapı komşuları 66 yaşındaki Ali Kuru ile park yeri nedeniyle tartışmaya başladı.

POMPALI TÜFEKLE GENCİ BAŞINDAN YARALADI

Tartışmanı kavgaya dönüşmesi ile Ali Kuru, pompalı tüfekle Osman Dilek'in üzerine ateş açtı. Kafasından yaralanan Dilek, 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli Ali Kuru, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, sağlık kontrolü için Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne getirildi. Şüpheli daha sonra, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Yaralı Osman Dilek'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, olayla alakalı soruşturma sürüldü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Park Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • CEMAL BEY: kesin o araç şahin markadır, kardeşim insanlrda saygı yok ya dükaknın önüne ya adamın park girişine yada bina girişine park ederler uyrarınca devletin yolu sana derler, diyormki o lavuklara devletinse ben park edecğim sende git evinin ordaki devlet yoluna prk et, adam gelmiş yaya geçidine park ediyor devletin yolu sanane diyor, bende boagazından tutup devlet tam benim dükkanımın girişine yaya geçiti yapmış! yaya geçidine park edilmez illa edilecekse ben ederim diyor sümük gibi yapıştırıyorum. 17 13 Yanıtla
  • B.: Almanyada bicak tasiyana 3000 euro ceza verioyorlar. 18 0 Yanıtla
  • Way be: Turkiye Pakistanin soft hali 17 0 Yanıtla
  • pazarturk: suclu devlettir halan daha park yeri olmadan projeler yapiliyor 15 1 Yanıtla
  • tufan 21: Fasit türkler öldürün birbirinizi. 2 13 Yanıtla
  • ferit.: Bende almanyada yaşadım.gavur diyorsunuzya yemin ederim onlar bir kelimei şehadet getirseler bizden 500sene önce cennete gider.park yüzünden adam oldürmeyi anlatamazsin bir avrupaliya. 14 0 Yanıtla
  • CEMAL BEY: adamı yaşlı diye takmadı amca ona taktı, kesin araba beyaz şahindir bunlar heryerde pislik yaparlar 2 12 Yanıtla
  • Hüseyin: SİLAHLAR ACİLEN TOPLATILMALI 10 1 Yanıtla
  • turk: Vuranin anasini karisini sikim.kiro 8 2 Yanıtla
  • Batuhan: Türk-Kürt kardeştir bu olayı bile Türk - Kürt meselesi haline getirdiniz bu kardeşliği bozmak isteyen ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen ABD Almanya İngiltere Fransa ve İsrail dir ve BOP Projesidir ülkede Türk-Kürt savaşı çıkarmak isteyen emparyalistlere karşı bugün bir daha birbirimize sarılalım 1000 yıllık kardeşliği bozmayalım bunların oyunlarına gelmeyelim bu vatan hepimizin 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement