Pegasus İle Bütün Yazı Tek Tatile Sığdırmayın - Son Dakika
Güncel

Pegasus İle Bütün Yazı Tek Tatile Sığdırmayın

Pegasus Hava Yolları sizi, "Bütün Yaz Bir Tatile Sığmaz" reklam kampanyası ile yaz sezonunu tek tatile sığdırmadan doya doya yaşamaya davet ediyor.

25.04.2015 13:54

Yazın keyfini daha fazla yaşamak isteyen Pegasus misafirleri, avantajlı fiyatlarla biletlerini alarak unutulmaz anılar biriktirecekleri seyahatler planlayabilirler.

Pegasus Hava Yolları, "seyahat, hayatı dolu dolu yaşamak demek" anlayışıyla misafirlerine her fırsatta daha fazla seyahat ederek yeni yerler görmeleri, yeni lezzetler tatmaları, hayatın keyfini daha çok çıkarmaları için ilham ve imkan vermeye devam ediyor.

Pegasus, "Bütün Yaz Bir Tatile Sığmaz" reklam kampanyasıyla misafirlerini yazı daha çok tatil planı yaparak, doya doya yaşamaları için Nisan-Ekim ayları boyunca yurt içinde 49,99 TL, yurt dışında ise 49,99 Euro'dan başlayan fiyatlarla buluşturuyor.

Dedeköylü: "Misafirlerimize 'yaz aylarında daha çok seyahat planı yaparak yaz tatilinin keyfini daha çok çıkarmaları için ilham ve imkan veriyoruz"

Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü, yazı müjdeleyen "Bütün Yaz Bir Tatile Sığmaz" reklam kampanyası ile ilgili "Yaz tatilleri herkes için heyecanla beklenen dönemlerdir. Yaz sezonunun tadını doya doya çıkartabilmek için çoğu zaman bir tatile pek çok şeyi sığdırmaya çalışırız. Bu durum tatil dönemlerinde yaşanacak keyifli anların süresini daha da kısaltır. Bu iç görüden hareketle misafirlerimize yeni kampanyamız aracılığıyla 'Bir tatile her şey sığmaz! Daha çok tatil yap, yazı dolu dolu yaşa!" diyoruz." dedi.

"Bütün Yaz Bir Tatile Sığmaz" reklam filminin çekim ekibi yazı erkenden yaşamaya başladı

Pegasus'un "Bütün Yaz Bir Tatile Sığmaz" reklam kampanyası için çektiği ve yönetmenliğini Serdar Dönmez'in, görüntü yönetmenliğini de Michel Dierickx'in yaptığı Rafineri ve Depo Film imzalı filmde, bir turistin çıktığı bir tatile aynı anda pek çok farklı etkinliği sığdırmaya çalışırken yaşadığı zorluklar komik bir dille aktarılıyor.

Yurt dışında gerçekleştirilen ve müzeden sahile, restorandan şehir sokaklarına kadar pek çok mekanın kullanıldığı çekimler için 50 kişilik bir teknik ekip, 3 günlük bir çalışma sürdürdü. Reklam filminde başrolde oynayan İspanyol oyuncuya filmin aksiyon planları için İngiltere'den gelen özel bir dublör ekibi eşlik etti. Reklam filminin su altı planları için ayrı bir ekip çalıştı ve özel çekim malzemeleri kullanıldı. Post süreci yaklaşık bir hafta süren reklam filmi için 3D uçak çalışması da yapıldı. Reklam filminin müzikleri Matgri tarafından Los Angeles'ta özel olarak hazırlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pegasus İle Bütün Yazı Tek Tatile Sığdırmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement