Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli'den Şeker Tadında Bir Düet - Son Dakika
Güncel

Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli'den Şeker Tadında Bir Düet

Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli\'den Şeker Tadında Bir Düet

"Eksik", "Ölümsüz Aşklar", "Kalp Kırılsa da Sever", "Sevgilim" gibi hit şarkıların söz yazarı ve bestecisi olan Ravi İncigöz'ün "ŞEKER" isimli single çalışması geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

19.04.2014 15:54

Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli'den şeker tadında bir düet: 'Şeker'

"Eksik", "Ölümsüz Aşklar", "Kalp Kırılsa da Sever", "Sevgilim" gibi hit şarkıların söz yazarı ve bestecisi olan Ravi İncigöz'ün "ŞEKER" isimli single çalışması geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Şarkıda Ravi İncigöz'e Mustafa Ceceli eşlik ediyor. Yayınlandığı ilk haftadan itibaren TTNET en çok satanlar listesine Tarkan'ın arkasından 2 numaradan giriş yaptı.

Sevenlerinin uzun süredir Ravi İncigöz'den beklediği ve DMC etiketiyle yayımlanan "ŞEKER", düzenlemesi Mustafa Ceceli'ye ait, sıcacık bir aşk şarkısı.

Hem aranjör, hem yorumcu olarak şarkıya katılan Mustafa Ceceli, söz ve müziği Ravi'ye ait olan "Eksik" ve "Sevgilim" şarkılarıyla büyük başarı sağlamıştı. Klipte de birlikte yer alan Ravi ve Ceceli'nin dostluğu, bu müzikal birlikteliğin uzun yıllar devam edeceğini gösteriyor.

Mustafa Ceceli ile Ravi İncigöz'ü buluşturan projenin mimarı ise müzik piyasasının tanınmış ismi Samsun Demir. Dinleyenlerin 'Şeker tadında aşk parçası' yorumunda bulunduğu "ŞEKER" isimli parça, müzikseverlerden yoğun ilgi görüyor.

"Yorgun Gemi" isimli ilk albüm çalışmasından sonra sevenleriyle tekrar buluşmanın heyecanını yaşayan Ravi İncigöz, müzikseverlere gelecek güzel şarkılarının da müjdesini veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli'den Şeker Tadında Bir Düet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement