Rıza Kıraç'ın Küçük Günahlar Filmi Her Cuma Yeni Sinema'da - Son Dakika
Güncel

Rıza Kıraç'ın Küçük Günahlar Filmi Her Cuma Yeni Sinema'da

Rıza Kıraç\'ın Küçük Günahlar Filmi Her Cuma Yeni Sinema\'da

"Her Cuma Yeni Sinema" etkinliği kapsamında, Rıza Kıraç'ın "Küçük Günahlar" filmi bir hafta boyunca Levent Kültür Merkezinde gösterilecek.

08.03.2014 08:34  Güncelleme: 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Sinema Hareketi ve Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen, "Her Cuma Yeni Sinema" etkinliği kapsamında, Rıza Kıraç'ın "Küçük Günahlar" filmi bir hafta boyunca Levent Kültür Merkezinde.

"Melik, hayatını gelecek kaygısı taşımadan sürdüren biridir. Melik'in hayatındaki kadınlar yaptığı işten daha çok zamanını alır. Melik'in sürekli bir ilişkisi olmadığı gibi kalacak yeri de yoktur, Cemil adlı bir arkadaşının öğrenci evinde yatıp kalkmaktadır. Melik, kaldığı evin önünden geçen bir genç kıza (Şilan) tutulur ama bu kızın kim olduğunu, nerede yaşadığını bilmemektedir. Aynı günlerde Melik'in barda tanıştığı Seçil adlı bir avukat kadınla ilişkisi başlar. Ancak Melik ilişkiye isim koymaktan kaçar, bu durum Seçil'i rahatsız eder. Melik, Şilan'ı takip ederek onun kaldığı evi bulur. Bir kapıyı İsmet adlı elli yaşlarında, ermiş edasıyla konuşan bir adam açar. İsmet, kendine kapalı bir dünya kurmuştur ve o dünyada Şilan'dan başka kimseye yer yoktur. Melik'in Şilan'la tanışmasının tek yolu İsmet'tir. Ancak planları istediği gibi gitmez."

Senaristliğini ve yönetmenliğini Rıza Kıraç'ın yaptığı film, yönetmenin ilk uzun metraj filmidir. "Küçük Günahlar"ın başrollerinde Macit Koper, Esra Ruşan, Berke Üzrek ve Rıza Akın gibi isimler yer alıyor.

7 Mart 2014 cuma günü, saat 19.00'da gerçekleşecek olan gösterimin ardından filmin yönetmeni Rıza Kıraç ve oyuncular Macit Koper ve Esra Ruşan izleyicilerin sorularını yanıtlayacak.

Koordinasyonu Katadrom Kültür ve Sanat Derneği tarafından gerçekleştirilen ücretsiz etkinlik, önümüzdeki hafta, Mustafa Nuri'nin 'Vücut' filmiyle devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rıza Kıraç'ın Küçük Günahlar Filmi Her Cuma Yeni Sinema'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement