Samsun Milli Eğitim Müdürü Terme ve Salıpazarı'na Gitti - Son Dakika
Güncel

Samsun Milli Eğitim Müdürü Terme ve Salıpazarı'na Gitti

Samsun Milli Eğitim Müdürü Terme ve Salıpazarı\'na Gitti

Samsun İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora Terme İlçesi ve Salıpazarı İlçesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

29.09.2013 09:18  Güncelleme: 09:17

2013 -2014 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla okul ziyaretlerine başlayan ve sorunları yerinde görmek isteyen İl Millî Eğitim Müdürü, İl Eğitim Denetmenler Başkanı Nihat Çelikezen ile birlikte Terme ve Salıpazarı'nda bir dizi ziyarette bulundu.

İlk Olarak Terme İlçesi Şeyhli Köyü ilkokulunu ziyaret eden Müdür Okul Müdürü Yasin Baki'den bilgi aldı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle tanışan ve onları dinleyen müdürümüz öğretmenlerin istekli davranışları karşısında memnuniyetini ifade etti. Ziyaretlere Terme İlçe Millî Eğitim Müdürü Suat Arslan'da katıldı. Bu okuldan Oğuzlu İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden müdürümüz burada yapılan saha çalışmalarından dolayı okul müdürüne ve öğretmenlere teşekkür etti. Okul Müdürü Hakan Özen yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Terme'deki ziyaretlerinden memnun ayrılan müdürümüz buradan Salıpazarı'na geçerek Salıpazarı İlçe Kaymakamımıza Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam İskender Çolak'ı makamında ziyaret eden Müdürümüz ilçenin eğitim sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ardında İlçe Kaymakamı Çolak ile birlikte Belediye Başkanı Halil AKGÜL'ü ziyaret ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samsun Milli Eğitim Müdürü Terme ve Salıpazarı'na Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement