Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ahmet Yesevi Camisi'nden detay Mevlit programı AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Koray Erdoğan'ın konuşması Çankırı'da şehitler için mevlit okutuldu AK Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkanlığı, şehitler için mevlit okuttu AK Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından şehitler için mevlit okutuldu.

21.04.2016 22:14

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ahmet Yesevi Camisi'nden detay

Mevlit programı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Koray Erdoğan'ın konuşması Çankırı'da şehitler için mevlit okutuldu

AK Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkanlığı, şehitler için mevlit okuttu

AK Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından şehitler için mevlit okutuldu.

Ahmet Yesevi Camisi'nde okutulan Mevlid-i Şerif'in ardından şehitler için dua edildi.

Mevlidin sonunda vatandaşlara gül suyu ve şeker ikramında bulunuldu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Koray Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm şehitleri rahmetle andıklarını ifade etti.

Gençlik kolları olarak teşkilat üyelerinin tamamıyla mevlit için bir araya geldiklerini dile getiren Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan, "AK Parti Gençik Koları olarak tüm şehitlerimizin ruhuna bir mevlit okutmak için buradayız. Bizi yalnız bırakmayan herkse teşekkür ediyoruz." dedi.

Son zamanlarda ülkemizde terör olaylarının arttığını kaydeden Erdoğan, "Son zamanlarda biliyorsunuz ülkemizde terör olayları fazlasıyla nüksetmiş durumda. Biz de hükümet olarak millet olarak terörle mücadelemizi sürdürmekteyiz. Bundan sonra da bu kararlı mücadele devam edecek." diye konuştu.

Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan zamanlardan geçildiğini dile getiren Erdoğan, şunları kaydetti:

"Biliyorsunuz Çankırı'dan da şehitlerimiz var. Millet olarak son zamanlarda birlik beraberlik ve duaya ihtiyacımız var. Birbirimize sarılıp, birlik için çalışmamız lazım. Biz de bunun için, şehitlerimizin ruhuna mevlit okutmak için toplandık."

Şehitler İçin Mevlit Okutuldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement