Seydişehir'de Teog Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir'de Teog Toplantısı

Seydişehir\'de Teog Toplantısı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavları ile ilgili bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

18.11.2016 10:24

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavları ile ilgili bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

Mesleki Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, Kasım ayında yapılan TEOG sınavı ile ilgili değerlendirme ve ikinci dönemde Nisan ayında yapılacak olan sınavla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ayrıca, Mesleki Eğitim Merkezinin tanıtılması ele alındı.

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, yaptığı konuşmada, meslek edinmenin önemine değindi.

Kaymakam Özyiğit, "Ülkemizin kalkınmasında yetişmiş esnaf ve sanatkara ihtiyaç var. Müdürlerimiz, okumayacak olan çocukların durumunu Mesleki Eğitim Merkezi ile işbirliği yaparak mesleklere yönlendirilmesini sağlayalım." diye konuştu.

TEOG istatistikleri hakkında okul müdürlerine sunum yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ilçede TEOG başarı düzeyinin yükseldiğini söyledi.

Hedeflerinin Türkiye ortalamasının üstünde bir başarı elde etmek olduğunu kaydeden Kibar, "Ortaokul müdürlerimizden öğrencilerimizi çok daha hassas takip etmelerini istiyorum." dedi.

Toplantıya, ortaokul müdürleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seydişehir'de Teog Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement