Seydişehir'de Yüzme Havuzuna Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Seydişehir'de Yüzme Havuzuna Yoğun İlgi

SEBELTAŞ A.Ş. bünyesinde işletmeciliğini yaptığı Alaylar 2 Mahallesi lojmanlar girişinde bulunan yüzme havuzunda yaz okulu öğrencileri tatillerini değerlendiriyor.

24.07.2015 16:37

Yaz spor okulları bünyesinde iki yüzden fazla öğrencinin yüzme eğitimi aldığı havuzda sağlık ve güvenlik konularına da büyük önem veriliyor. Havuzda haftalık rutin temizlikler ile hijyenik kontroller büyük bir titizlik içinde gerçekleştiriliyor.

Tüm hijyenik koşullar sağlanarak Seydişehir halkının hizmetine sunulan yüzme havuzunda iki yüz yaz spor okulu öğrencisinin yüzme eğitimi alacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Bölgemizin sağlıklı, hijyenik yüzme havuzu ve sıcak yaz aylarında önemli bir sosyal faaliyet merkezi. Çocuklarımızın sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim almalarını istiyoruz. Yüzme hocalarımız eşliğinde öğrencilerimiz hem yüzme sporunu öğrenecekler hem de eğlenceli ve hoş vakit geçirecekler'' dedi. Sabah saat 10.00 ile öğleden sonra 15.00 saatleri arasında her gün 8-15 yaş gurubuna yüzme kursu eğitiminin verildiği havuzda Cuma ve Cumartesi günleri bayanlar günü olarak hizmet verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir'de Yüzme Havuzuna Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement