Sivas Önce Nikah, Sonra Sürpriz Evlilik Teklifi - Son Dakika
Güncel

Sivas Önce Nikah, Sonra Sürpriz Evlilik Teklifi

Sivas'ta, Yusuf Kozan adlı genç daha önce resmi nikah kıydığı Medine Kozan'a kent meydanında arkadaşlarının desteğiyle sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

17.11.2017 16:32

Sivas'ta, Yusuf Kozan adlı genç daha önce resmi nikah kıydığı Medine Kozan'a kent meydanında arkadaşlarının desteğiyle sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

Hollanda'da gurbetçi olan 24 yaşındaki Yusuf Kozan, Mayıs ayında resmi nikahları kıyılan ve önümüzdeki hafta düğünleri yapılacak olan eşi 22 yaşındaki Medine Kozan'a(Erkuş) sürpriz evlilik teklifi yapmak istedi. Kent meydanına arkadaşlarının yardımıyla yerlere gül yaprakları döktürüp, mumlar ve kalp şeklinde balonlar hazırlattı. Hazırladığı evlilik sürprizini devreye sokan Kozan, arkadaşlarıyla buluşma bahanesiyle Medine'yi kent meydanına getirdi. Müzik eşliğinde ve patlayan konfetiler altında, 'Diyorum ki yar, ellerimi tutan ellerin, cennete götüren rehberim olsun. Benimle evlenir misin güzel gözlüm' pankartı önünde diz çöken Yusuf Kozan, Medine Kozan'a benimle evlenir misin diyerek evlilik teklifi yaptı. Medine Kozan 'evet' yanıtını vererek teklifi kabul etti ve eşinin aldığı tek taş yüzüğü parmağına taktı. Kent meydanında bulunanlar da alkışlayarak genç çifti tebrik etti. Böyle bir sürpriz evlilik teklifini beklemediğini ifade eden Medine Kozan, Çok mutluyum. Evlilik teklifini istiyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Çok şaşırdım, onu çok seviyorum, çok mutluyum. dedi. Damat Yusuf Kozan ise haftaya yapılacak olan düğünlerine herkesi davet ederek, Çok mutluyum. Eşimi çok seviyorum. Benden evlilik teklifi bekliyordu, bugüne nasip oldu. ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Önce Nikah, Sonra Sürpriz Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement