Siverek'te 1 Polisin Şehit Olduğu Saldırı Kamerada - Son Dakika
Güncel

Siverek'te 1 Polisin Şehit Olduğu Saldırı Kamerada

Siverek\'te 1 Polisin Şehit Olduğu Saldırı Kamerada

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde ekip aracına düzenlenen ve 1 polisin şehit olduğu hain saldırı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

26.11.2015 11:39  Güncelleme: 12:04

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, pazartesi günü 1 polis memurunun şehit olduğu, 1 polis memurunun yaralandığı PKK'lı teröristlerin saldırısı, bir işyerinin güvenlik kameraları ile kaydedildiği ortaya çıktı.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYITTAYDI

Ayvanat Mahallesi'nde polis memurları Serdal Toprak ile Sinan Şengül'ün bulunduğu ekip aracına, PKK'lı teröristler tarafından otomatik tüfeklerle ateş açıldı. Saldırıda araçta bulunan polislerden Serdal Toprak şehit oldu, Sinan Şengül yaralandı. Polise yönelik saldırı anı bölgedeki bir işyerinin güvenlik kamerası ile kaydedildi.

YOLDA İLERLERKEN ATEŞ EDİYORLAR

Teröristlerin gözükmediği güvenlik kamerası görüntülerinde; yolda ilerlerken ateş açıldığı ve bir süre polis ekip aracının durması ile teröristlerin peş peşe ateş ettikleri anlaşılıyor. Görüntüleri de incelemeye alan polisin, saldırı sonrası yaptığı operasyonda gözaltına aldığı 14 kişinin sorgulamasına ise devam ediliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siverek'te 1 Polisin Şehit Olduğu Saldırı Kamerada - Son Dakika


Advertisement