Suluova Kaymakamı Taşdan Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Suluova Kaymakamı Taşdan Açıklaması

Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, sundukları 5 adet projenin hibe kazandığını belirtti.

26.06.2016 15:54

Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, sundukları 5 adet projenin hibe kazandığını belirtti.

Taşdan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe proje ekibinin ulusal ve uluslararası çeşitli ajanslara hazırlayarak sunduğu 5 projenin kabul edildiğini söyledi.

Bundan gurur duyduklarını ifade eden Taşdan, "Tüm arkadaşlarımızın ellerine sağlık. İlçenin vizyonu acısından, sağlayacağı ekonomik katkı anlamından, eğitim faaliyetlerinin kalitesinin arttırılması bakımından, istihdam sağlayacak olması ve nitelikli iş gücü oluşturacak olması yönlerinden çok önemli bir gelişme ve başarıdır. Ayrıca ilçemizden sunulan projelerin diğer birçok yarışmacı il ve ilçeler arasından geçip de onaylanarak hibe kazanması da çok önemlidir. Bu tür etkili proje yapabilecek kapasitemizin olması da ayrıca çok değerlidir." dedi.

Onaylanan 5 projenin toplamda 1 milyon 184 bin 713.80 avro hibe kazandığını ifade eden Taşdan, şunları kaydetti:

"Ülke genelinde aynı anda onaylanarak hibe kazanan proje sayısı olarak ve kazandığı toplam hibe miktarı bakımlarından bu ilçemiz ve bölgemiz adına büyük bir başarıdır. Bu başarıda da eğitim camiamızın büyük emeği vardır. Onaylanan bu 5 projemiz sayesinde ilçemizdeki dezavantajlı gruplar ve kişiler, parçalanmış ailelerin çocukları, yoksulluk riski altındaki kişiler, eğitime devam eden veya mezun dezavantajlı öğrenciler, okuma yazma bilen işsiz dezavantajlı kişiler, eski hükümlü veya suç riski altındaki kişiler ile ayrıca bölgemizin geçim kaynağı olan hayvancılık sektöründe genç istihdamının desteklemesi, sosyal entegrasyonu ve de istihdam edilebilirliklerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Başta Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Davu olmak üzere proje ekibimiz olan eğitimcilerimiz Alim Deniz, Şahin Öztürk ve İbrahim Bal'a çok teşekkür ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suluova Kaymakamı Taşdan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement