Sürpriz Doğum Günü Partisi - Son Dakika
Güncel

Sürpriz Doğum Günü Partisi

Sürpriz Doğum Günü Partisi

Kemençe sanatçısından eşine sürpriz doğum günü!

06.02.2012 11:09

Sakaryalı Kemençe Sanatçısı ve usta öğretici Hasan Kılıç; bundan 6 ay önce evlenerek yuvasını kurduğu eşi Mihrace Fırtına Kılıç için Meranda Cafe'de sürpriz doğum günü gecesi düzenledi.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Sakarya'nın tanınmış genç Kemençe Sanatçılarından ve usta kemençe öğreticilerinden Sis Sağı Müzik Market sahibi Hasan Kılıç; bundan altı ay önce gönlünü kaptırarak evlendiği eşi Mihrace Fırtına Kılıç için, Meranda Cafe'de sürpriz doğum günü gecesi düzenledi. Genç çiftin çok sayıda dostunun yalnız bırakmadığı gecede; 20 yaşına giren çok sevdiği eşi Mihrace Fırtına Kılıç için yaptığı Karadeniz bestelerini okuyan Hasan Kılıç; onun için özel olarak yaptırdığı "Kemençe" hediye etti. Gecede; 20 Yıl pastasını üzerinde Annesi Yasemin Fırtına ve Babası Şaban Fırtına yazan sürpriz pastayı eşi Hasan Kılıç ve ailesiyle birlikte kesen Mihrace Fırtına Kılıç; kendisine yapılan sürprizden dolayı duygulara anlar da yaşadı.

SÜRPRİZ ÜZERİNE SÜRPRİZ

Doğum günü dışında, Klavyede Fikret Kartal'ın eşliğiyle, horon gecesinin de gerçekleştiği gecede; Kemençe Sanatçısı Hasan Kılıç'ın öğrencileri; Celil Yılmaz, Taha Yılmaz ve Hakan İkiz'de hocasıyla birlikte kemençe çalarak, hünerlerini sergiledi. Gecede ayrıca, Fikret Kartal; Hayatlarını kaybeden ünlü müzisyenler Barış Manço ve Kazım Koyuncu'nun şarkılarını onların sesiyle okuyarak, davetlilere duygusal anlar yaşattı. Gecede sürpriz yaparak katılan Kemençe Sanatçısı Yıldıray Kılıç'ta; meslektaşı Hasan Kılıç ve Mihrace Fırtına Kılıç çifti için seslendirdiği şarkılarla renk kattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sürpriz Doğum Günü Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement