Tatvan'da Kaldırım Çalışması - Son Dakika
Güncel

Tatvan'da Kaldırım Çalışması

Tatvan Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki Tatvan - Ahlat eski karayolunda 12 bin metre uzunluğunda kaldırım yapılacak.

28.06.2016 16:59

Tatvan Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki Tatvan - Ahlat eski karayolunda 12 bin metre uzunluğunda kaldırım yapılacak.

Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, yaptığı açıklamada, karayolunun konum itibarıyla yoğun bir şekilde kullanıldığını belirterek, beş mahallenin söz konusu yolu kullandığını söyledi.

Yolun dar ve kaldırımın olmaması nedeniyle vatandaşların büyük sıkıntı yaşadığını ifade eden Menteş, yolda vatandaşların rahatça geçmelerini sağlamak için çalışma başlattıklarını kaydetti.

Menteş, şöyle devam etti:

"Yaklaşık 6 kilometre olan bu yolun genişliğini 18 metreye çıkartacağız ve yol kenarına çift yönlü olarak kaldırım yaptıracağız. Böylelikle yapılacak olan kaldırıma 10 bin 900 metre kilitli parke taşı, 15 bin metre bordur taşı döşenmiş olacak. Bununla birlikte uygulanması gereken kısmi yerlerde de yol kenarı duvarları yapılacak. Bu karayolu üzerinde bulunan bir köprüye bitişik yeni bir köprü yapma çalışması başlatmışız. Diğer bir köprüde ise köprü genişletme çalışması başlayacak. Yol ve kaldırım çalışmamız başlamış ve çift taraflı olarak çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. İnşallah kısa sürede tamamlayıp halkın hizmetine sunacağız."

"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tatvan'da Kaldırım Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement