Tek Filmi - Son Dakika
Güncel

Tek Filmi

Tek Filmi

Tek filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Tek filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 12:03

Değişik yaşam dalgaları, değişik evrenlerde yaşanmaktadır. Bu “Multiverse Bureau of Investigation” (Çoklu Gezegen Araştırma Bürosu) tarafından kabul edilen ve kontrol edilerek korunmaya çalışılan bir gerçektir. Her Multiverse Ajanı bu kurallara göre çalışmaktadır, bir tanesi hariç.

Gabriel Yulaw 123 değişik evrende yolculuk ederek alternatif benliklerini avlayarak ve yok ederek tüm evrenlerde tek benlik olmaya çalışmaktadır. Avladığı ve yok ettiği benliklerinin kuvvetlerine sahip olarak insan üstü yeteneklere ve kuvvetlere ulaşmayı başarabilen Yulaw, en son sadece kendisi kalana kadar bu çılgınlığını sürdürecektir. Başarılı olması halinde olacakların büyüklüğünü kimse hesaplayamamaktadır. Ancak evrenin çok hassas ve önemli olan dengelerinin bozulacağı kesindir.

Yulaw’ın en son avı olan ve başarısıyla arasında kalan tek benliği, Los Angeles Bölgesi Şerif Departmanı’nın sevilen polisi ve iyi bir koca olan Gabe’dir. Gabe’in dünyası M.V.A (Multiverse Authority) tarafından kovalanan Yulaw’ın hayatına girmesiyle sarsılır. Gabe’in bu zor durumdan kurtulması sadece kötü benliği Yulaw’ı yok etmekle olmayacaktır zira, M.V.B (Multiverse Bureau)’nin Yulaw’ın yok edilmesi halinde Gabe’in tek kalmamasını sağlaması gerekmektedir.

Bilimadamları ve matematikçiler paralel evrenler hakkında yüzyıllardır çalışmaktadırlar. Yayınlanan bir sürü teori, yazılan kitaplar, fizikçilerin ve astrologların kesin bir kanıt olmamasına rağmen, bu fikirlere inandıklarını göstermektedir. Başka şekilde bir yaşam hakkı verilmesi mümkün müdür? Aynı işte mi çalışırdık? Aynı eşi mi seçerdik? Paralel bir evrende daha mutlu mu olurduk? Öteki benliklerimiz bizimle aynı mı olurdu? Ya içimizde kötüyü barındırıyorsak?

Yönetmen: James Wong

Senaryo: James Wong, Glen Morgan

Oyuncular: James Morrison, Jason Statham, Delroy Lindo, Carla Gugino, Jet Li

Filmin Türü: Aksiyon, Macera,

Orijinal Adı: One, The

Yapım Yılı: 2001

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 87 dk.

Resmi Sitesi: http://www.sony.com/theone/

Vizyon Tarihi: 30.03.2002

Son Dakika Güncel Tek Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement