Thk Gelibolu'da 8 Bin 346 Kurban Derisi Topladı - Son Dakika
Güncel

Thk Gelibolu'da 8 Bin 346 Kurban Derisi Topladı

Thk Gelibolu\'da 8 Bin 346 Kurban Derisi Topladı

ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde, Türk Hava Kurumu (THK) Şubesi'nce vatandaşlardan, Kurban Bayramı'nda 8 bin 346 deri toplandığı açıklandı.

20.09.2016 17:51

ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde, Türk Hava Kurumu (THK) Şubesi'nce vatandaşlardan, Kurban Bayramı'nda 8 bin 346  deri toplandığı açıklandı.

Gelibolu THK Şube Başkanı Dilek Gökalp, Kurban Bayramı'nda belediyenin oluşturduğu kurban kesim yerindeki deri toplama merkezinde 8 bin 346 deri topladıklarını açıkladı. Bu yıl yapılan deri bağışlarında artış olduğunu belirten Gökalp şöyle dedi:

"THK Şubemize bayram boyunca ve sonrasında da, vatandaşlarımızın bağışları ile ilçe merkez ve köylerden 4 bin 114 koyun, 1 bin 452 keçi ve 2 bin 780 sığır derisi toplandı. Geçen yıla oranla koyun ve sığır derilerinde artış sağlandı. Halktan aldığını halka dağıtan kurumumuza vatandaşlarımızın güveni için çok teşekkür ediyoruz. Bu derilerin toplanmasında bize desteklerini esirgemeyen ve araç desteği sağlayan Kaymakamlığımıza, Belediyemize, İlçe Tarım Müdürlüğümüze ve tüm muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum."

- Geliboluçanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Thk Gelibolu'da 8 Bin 346 Kurban Derisi Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement