Tiyatro - Otel Kırık Bellek Ve ''MEDEA Belleği'' - Son Dakika
Güncel

Tiyatro - Otel Kırık Bellek Ve ''MEDEA Belleği''

Tiyatro - Otel Kırık Bellek Ve \'\'MEDEA Belleği\'\'

Karşıyaka'da, Vol:5 Tiyatro'nun Bellek Üçlemesi oyunları olan Otel-Kırık Bellek ¨ve ''Medea Belleği'' isimli tiyatro oyunları sahnelenecek…

12.04.2018 11:21  Güncelleme: 11:22

Karşıyaka Boyoz Akademi Sanat Merkezi'nde 15 Nisan 2018 Pazar günü sahnelenecek OTEL adlı oyun; saat 18.00'de başlayacak.

OTEL KIRIK BELLEK

Edip Cansever'in Otel ve Bir Otel katibi şiirlerinden hareketle oluşturulan, tek kişilik fiziksel tiyatro performansı Ömer Polat tarafından sergilenen, Otel-Kırık Bellek¨'in özgün müzikleri Sam Alty'e ait. Yönetmenliğini Gizem Tataroğlu'nun yaptığı oyunun sahne tasarımı Arzu Küçüktalay'a ait.

MEDEA BELLEĞİ

Karşıyaka Boyoz Akademi Sanat Merkezi'nde 28 Nisan sahnelecek Medea Belleği adlı oyun; saat 20:00'de başlayacak.

Heiner Müller'in Medea-Material metninden hareketle oluşturulan "Medea Belleği", Alexandra Kazaou tarafından yönetilmiştir. Günümüzün kaos ortamını delilik kavramı üzerinden, fiziksel tiyatro yöntemiyle tartışmaya açmaktadır.

Konusu; Doğduğu toprakları sevdiği adam için terk eden Medea, savaş ve iktidar hırsına kapılan kocası tarafından aldatılarak terk edilir. İki oğlu ile denizin sonsuzluğuna sürgün edilen Medea, kendisi ve çocuklarıyla beraber şehirde kalmak için bir gün ister.


Tiyatro - Otel Kırık Bellek Ve ''MEDEA Belleği''
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tiyatro - Otel Kırık Bellek Ve ''MEDEA Belleği'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement