Trabzon'da Düğün Konvoyunun Önünü Kesmek İsteyen İki Çocuğa Araba Çarptı - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Düğün Konvoyunun Önünü Kesmek İsteyen İki Çocuğa Araba Çarptı

Trabzon\'da Düğün Konvoyunun Önünü Kesmek İsteyen İki Çocuğa Araba Çarptı

Trabzon'da düğün konvoyunun önünü kesmek isteyen iki çocuğa araba çarptı Trabzon'da düğün konvoyunun önünü kesmek isteyen iki çocuk otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

02.08.2015 18:35

Trabzon'da düğün konvoyunun önünü kesmek isteyen iki çocuğa araba çarptı

Trabzon'da düğün konvoyunun önünü kesmek isteyen iki çocuk otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Kaza bugün saat 15.45 sıralarında Yavuz Selim Bulvarı Yeşiltepe kavşağında meydana geldi. Giresun yönüne giden A.D. yönetimindeki 61 EP 668 plakalı otomobil, kavşak içinden koşarak karşıya geçmeye çalışan 12 yaşındaki Mehmet Koç ile 13 yaşındaki Hami Aslan'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada takla atan ve yerde sürüklenen iki çocuğa ilk müdahaleyi çevredeki araçlarından inen vatandaşlar yaptı. Ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hami Aslan ve Mehmet Koç'un kol ve bacaklarında kırıklar olduğu ancak hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayın şokunu yaşayan yaralılardan Hami Aslan, kaza yerinde, "Anneme haber vermeyin ağlar" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

İki arkadaşın kavşakta düğün konvoyunun önünü kesmek için koştuğu öğrenilirken, kaza anı da çevredeki bir iş merkezine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde iki çocuğun kaldırımdan koşarak kavşağa girdiği ve bu sırada otomobilin çarpmasıyla havada takla attıkları görüldü. Sürücü A.D.'nin gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Düğün Konvoyunun Önünü Kesmek İsteyen İki Çocuğa Araba Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Rıfat Kurt: Allah im korudu 2 0 Yanıtla

Advertisement