Türk İş Adamları Pakistan'da Basın Minibüsüne Bindi - Son Dakika
Güncel

Türk İş Adamları Pakistan'da Basın Minibüsüne Bindi

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif'in akşam yemeğine katılan bazı iş adamları konakladıkları otele gitmek için basın mensuplarının minibüsüne bindi.

23.12.2013 23:40  Güncelleme: 01:24

Pakistan'ın Lahor kentinde temaslarına devam eden Başbakan Erdoğan, Pakistan- Türk İş Forumuna başkanlık etti. İş forumunun ardından konaklayacakları otele basın minibüsüyle dönen iş adamları yol boyu basın mensupları ile sohbet etti.

TÜRK İŞADAMLARI BASIN MİNİBÜSÜNDE

Yemeğe katılan bazı iş adamları, konaklayacakları otele dönüşlerinde, kendilerini için ayrılan araçlara yoğun trafik ve kalabalık nedeniyle ulaşamayınca Türk gazetecilerin daveti üzerine, basın için ayrılan minibüse bindi. İş adamları Hüsnü Özyeğin, Hamdi Akın, Bülent Eczacıbaşı, Ethem Sancak, Mehmet Ali Yalçındağ, Ali Kibar ve Nezih Barut'un, basın minibüsünde kendi aralarında ve gazetecilerle yaptıkları espriler, yoğun Lahor trafiğinde eğlenceli dakikalar yaşattı. Özellikle Ethem Sancak ve Mehmet Ali Yalçındağ'ın Pakistan ziyaretine ilişkin yaptıkları şakalar minibüs içerisinde gülüşmelere neden oldu.

Türk İş Adamları Pakistan\'da Basın Minibüsüne Bindi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk İş Adamları Pakistan'da Basın Minibüsüne Bindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ahmet çalık: on numara yolculuk,uzak diyarlar düşmanı bile dost eder birbirine,bi birlik var ama hayır olur İNŞAALLAH.samimi bir ortam bir daha arasan bulabilirmisiniz bilmez.tabi bu kadar türkiye için önemli iş adamlarının korumasızca herhangi bir saldırıya karşın yolculuk etmeleride sorgulanmalı ??? 3 0 Yanıtla

Advertisement