Türk Lirasına "EVET" Diyen Diyanet İşleri Başkanlığımıza Teşekkürler - Son Dakika
Güncel

Türk Lirasına "EVET" Diyen Diyanet İşleri Başkanlığımıza Teşekkürler

MEMURSEN ve DİYANETSEN Giresun İl Başkanı Sami ŞİMŞEK Dolardan Türk Lirasına dönen Diyanet İşleri Başkanlığına teşekkür eden açıklamasında şunları ifade etti:

06.12.2016 11:44

"15 Temmuz hain darbe kalkışmasıyla ülkemizi topla, tüfekle, tankla, savaş uçakları ve helikopterleriyle yenemeyen hain FETÖ/PDY ile işbirlikçi devletler şimdi de Türk Liramızı değer kaybına uğratarak, ekonomik kriz silahıyla ülkemize saldırıya geçmişlerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın dolar karşısında Türk Liramızın değer kaybının önlenmesi, ekonomimizin yara almaması için yaptığı doları bozdurun çağrısına halkımız büyük teveccüh göstermiş, döviz bürolarına akın etmişlerdir.

Bir milyon üyeyle Ülkemizin en büyük Sivil Toplum Örgütü MEMURSEN Ailesi olarak bizler Cumhurbaşkanımızın çağrısını sonuna kadar destekliyoruz. Bunun bir ekonomik savaş olduğunu ve bu savaşı kazanmanın da kendi değerlerimize, kendi paramıza sahip çıkmakla, üretime katkı sağlamakla mümkün olacağını biliyoruz. Bu maksatla sendika olarak ülke gündemini yakından takip etmekte olup, İstiklal ve İstikbalimiz için her daim ülkemiz ve milletimiz için gereken hassasiyeti göstermekteyiz. Bu hassasiyetle MEMURSEN Genel Başkanımız Ali YALÇIN Bey özellikle Diyanet İşleri Başkanlığımıza seslenmiş, dolardan vaz geçilerek, hac ve umre ücretlerinin Türk Lirası üzerinden yapılması çağrısında bulunmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ve toplumumuzun çağrılarına kulak veren Diyanet İşleri Başkanlığımız hac ve umre işlemlerinin Türk Lirası üzerinden yapılacağını açıklamıştır. 15 Temmuz Hain darbe kalkışmasının bastırılmasında Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Mehmet GÖRMEZ'in tüm camilerde salalar okutması bu hain darbenin bertaraf edilmesinde en büyük etken olmuş, din görevlileri okudukları salalarla gönülleri fethetmiştir. Şimdi de Diyanet Camiasının aynı duyarlılığı gösterip, hac ve umre işlemlerinin Türk Lirası üzerinden yapılacağını açıklaması takdire şayandır. Bu karardan dolayı başkanlığımızı kutlarken, aynı duyarlılığı gösteren Aziz Milletimize, kurum ve kuruluşlarımızı da canı gönülden şükranlarımızı arz ediyoruz. Her şey ülkemiz ve milletimiz için."(06.12.2016)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Lirasına 'EVET' Diyen Diyanet İşleri Başkanlığımıza Teşekkürler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement