Uşak İki Gündür Kayıp Olan Gencin Cesedine Ulaşıldı - Son Dakika
Güncel

Uşak İki Gündür Kayıp Olan Gencin Cesedine Ulaşıldı

Uşak İki Gündür Kayıp Olan Gencin Cesedine Ulaşıldı

İki gündür kayıp olan gencin cesedine ulaşıldı UŞAK'ta iki günden bu yana kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Ahmet Bacak'ın Çukurağıl Göleti'nde yapılan aramada cesedine ulaşıldı.

24.08.2015 14:52

İki gündür kayıp olan gencin cesedine ulaşıldı

UŞAK'ta iki günden bu yana kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Ahmet Bacak'ın Çukurağıl Göleti'nde yapılan aramada cesedine ulaşıldı. Bacak'ın cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Bir tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan Ahmet Bacak, geçen 22 Ağustos'ta Çukurağıl Köyü'ndeki evlerinden gezmek için dışarı çıktı. Ancak gece eve dönmedi. Bunun üzerine gidebileceği yerlere bakan yakınları kendisine ulaşamadı. Bacak'ın cep telefonlarına da cevap vermemesi üzerine köylülerle yaptıkları aramalardan da sonuç alamayınca, durumu ertesi gün jandarmaya bildirdi. Jandarma ekiplerini yaptığı aramalarda Bacak'ın cep teleonu ile terliğinin tekini köye 200 metre mesafedeki Çukurağıl Göleti kenarında buldu. Bunun üzerine bölgedeki çalışmaları yoğunlaştırmak için Uşak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden (AFAD) destek istendi. 2'si dalgıç 10 kişilik AFAD ekibini bölgedeki aramada Bacak'ın terliğinin diğer tekini de çalıklıklar arasında buldu. Bunun üzerine aramalara gölette devam edildi. İki dalgıç, hava kararana kadar 4.5 saat süren aramada Bacak'a ulaşamadı. Bugün sabah arama-kurtarma çalışmalarına yeniden başlandı. Bugünkü aramalara İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'nden gelen 5 dalgıç da katıldı. Sudaki 45 dakikalık arama sonucunda kıyıya 10 metre mesafede, 15 metre derinlikte Bacak'ın cansız bedenine ulaşıldı. Üzerinde kıyafetleri ile suya girdiği belirlenen Bacak'ın cesedi, dalgıçlar tarafından sudan çıkartılıp, konulup, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Bacak'ın cesedi sudan çıkartılıken, yakınları gözyaşlarına boğuldu. Suda boğularak yaşamını yitirdiği sanılan Bacak'ın ölümüyle ilgili soruşturmanı sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak İki Gündür Kayıp Olan Gencin Cesedine Ulaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement