Uşak MHP'nin Uşak'tan Vekil Adayları Seçim Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Güncel

Uşak MHP'nin Uşak'tan Vekil Adayları Seçim Çalışmalarına Başladı

Uşak MHP\'nin Uşak\'tan Vekil Adayları Seçim Çalışmalarına Başladı

MHP'nin Uşak'tan vekil adayları seçim çalışmalarına başladı MHP'nin Uşak'taki milletvekili adayları, partililerinin yoğun ilgisi eşliğinde kentteki seçim çalışmalarına başladı.

11.04.2015 21:41

MHP'nin Uşak'tan vekil adayları seçim çalışmalarına başladı

MHP'nin Uşak'taki milletvekili adayları, partililerinin yoğun ilgisi eşliğinde kentteki seçim çalışmalarına başladı.

MHP'nin Uşak'tan birinci sıra adayı olan Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz, ikinci sıra adayı Gökhan Özoğul ve üçüncü sıra adayı Muhammet Gür, Ulucamii'de ikindi namazının ardından mehteran ekibi eşliğinde İsmetpaşa Caddesi'nde halkı selamladı. Yaklaşık 2 bin partili, adaylarına destek verdi. Adaylardan Yılmaz, partililere seslendi.

Kentin ekonomisinin ülke ile birlikte etkilendiğine dikkat çeken Durmuş Yılmaz, "Uşak'a özgü bir takım ekonomik dengelerde oluşuyor. Uşak'ta tarıma ve sanayiye dayalı ekonomi var. Sanayi kendi içinde madencilik var. Bunların her birisi toplam talebin bileşenleri açısından farklı şekilde etkileniyor. Ekonomide istihdam yaratarak gelirin artırılması, toplam talebi bu şekilde artırarak Uşak'ta üretilen mal ve hizmete talep yaratılması gerekiyor" dedi.

MHP Uşak Milletvekili adayları Durmuş Yılmaz, Gökhan Özoğul ve Muhammet Gür, İsmetpaşa Caddesi'nde halkı selamladıktan sonra MHP Uşak İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konser için Atatürk Spor Salonu'na geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak MHP'nin Uşak'tan Vekil Adayları Seçim Çalışmalarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement