Üstü Kapalı Banklar Hem Dinlenme Hem Korunma Sağlayacak - Son Dakika
Güncel

Üstü Kapalı Banklar Hem Dinlenme Hem Korunma Sağlayacak

Üstü Kapalı Banklar Hem Dinlenme Hem Korunma Sağlayacak

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yazın sıcaktan bunalanlara gölge sağlayacak, yağmurlu günlerde de yağıştan koruyacak üstü kapalı oturma birimlerini kullanıma hazırladı.

19.06.2015 09:42  Güncelleme: 09:43

İlk olarak Büyükşehir ve Yakuplu Mahallelerinin muhtelif yerlerine konumlandırılan oturma birimlerinin birçok alana daha yerleştirilmesi planlanıyor.

Beylikdüzü'nde vatandaşın yoğun kullandığı ana arterlere, kaldırım kenarlarındaki yeşil alanlara üstü kapalı oturma birimleri yerleştirildi. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce konumlandırılan, geçici konaklama amacı güden banklar, hem güneşten hem yağmurdan koruyor.

İlk olarak Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi Enver Adakan Caddesi'ne 3 adet, Yakuplu Mahallesi Sancaktar Caddesi üzerine ise 1 adet konulan oturma birimlerinin, toplam sayısının 100 olması hedefleniyor. Oturma birimlerinin müdürlük ekiplerince, Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı, Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvarı, Barış Mahallesi Sakarya Caddesi, metrobüs durakları ana yolları, muhtarlıklar gibi kamu binaları civarı alanlara konulması planlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üstü Kapalı Banklar Hem Dinlenme Hem Korunma Sağlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement