Yamaçtan Düşen Çocuk İçin Afad ve Umke Seferber Oldu - Son Dakika
Güncel

Yamaçtan Düşen Çocuk İçin Afad ve Umke Seferber Oldu

Yamaçtan Düşen Çocuk İçin Afad ve Umke Seferber Oldu

Siirt’te yaklaşık 200 metre yükseklikteki kayalıktan yuvarlanan 13 yaşındaki Baran Gergin, Siirt Acil Afet ve Durum Müdürlüğü ve UMKE ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

21.08.2015 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te yaklaşık 200 metre yükseklikteki kayalıktan yuvarlanan 13 yaşındaki Baran Gergin, Siirt Acil Afet ve Durum Müdürlüğü ve UMKE ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Kurtalan'da ikamet eden Baran Gergin, bir yakınını ziyaret için geldiği Siirt'te, aynı yaştaki bir akrabasıyla Polis Meslek Yüksek Okulu arkasındaki Kasaplar Deresi'nde gezintiye çıkarken aniden dengesini kaybedip yaklaşık 200 metre yükseklikteki yamaçtan aşağıya düştü.

Olayı gören bir çobanın yetkililere haber vermesiyle Siirt Acil Afet ve Durum Müdürlüğü ve UMKE ekipleri olay yerine gelerek halatlar yardımıyla Baran Gergin'i sedye ile yukarıya taşıdı. Ambulansta ilk tedavisi yapılan Gergin'e daha sonra Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı çocuğun olay yerinde yanında bulunan akrabası Gıyasettin İmaç, olayın bir anda yaşandığını, Baran Gengin'in o anda ayağının kayması sonucu yamaçtan aşağıya yuvarlandığını aktardı.

Polis olay yerinde tutanak tutarken, Gergin'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yamaçtan Düşen Çocuk İçin Afad ve Umke Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement