Yasak Aşk Sonrası İntihar Ettiler - Son Dakika
Güncel

Yasak Aşk Sonrası İntihar Ettiler

Yasak Aşk Sonrası İntihar Ettiler

Kocaeli'de yasak aşk yaşayan kadın ve erkek birbirlerini kollarından bağladıktan sonra denize atlayarak intihar etti.

11.01.2013 18:44  Güncelleme: 10:06

Kocaeli'nin Körfez İlçesi sahilinde cesetleri bulunan 27 yaşındaki Nurcan Özçelik ile 30 yaşındaki Şaban Uçar'ın başkalarıyla evli oldukları ve gizli aşk yaşadıkları belirtildi. Özçelik ve Uçar'ın eşlerinden boşanıp evlenmelerinde umutsuzluğa kapıldıkları, ellerini atkıyla bağladıktan sonra birlikte denize atladıkları anlaşıldı.

ÖLÜME BERABER GİTTİLER

Olay, Derince 60 Evler sahilinde yaşandı. Derince ilçesinde oturan ve başka kişilerle evli oldukları öğrenilen Şaban Uçan (30) ve Nurcan Özçelik (27) birbirlerinin kollarını atkı ile bağladıktan sonra kendilerini Körfez'in serin sularına bıraktı.

Sahilde dolaşan vatandaşların denizde bir kişinin baygın bir şekilde sürüklendiğini görmesi üzerine durum polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekiplerinin kadını sudan çıkarmaya çalıştıkları esnada korkunç gerçek ortaya çıktı.

Kadının hemen altında kolları birbirine bağlı bir erkek cesedi daha bulan ekipler cesetleri sudan çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede Uçan ve Özçelik'in öldükleri belirlendi.

GÖRGÜ TANIĞI O ANLARI ANLATTI

Olayı gören bir görgü tanığı, polise verdiği ifadede "Önce erkeğin kadını denize attığını sanmıştım. Kadın denize düşerken onunla birlikte erkek de denize düştü" diye konuştu.

CESETLER ÜZERİNDE OTOPSİ YAPILACAK

Cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrası cesetler otopsi yapılmak üzere Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yasak Aşk Sonrası İntihar Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement