Yılan, Kendinden Büyük Sazan Balığını Avladı - Son Dakika
Güncel

Yılan, Kendinden Büyük Sazan Balığını Avladı

Yılan, Kendinden Büyük Sazan Balığını Avladı

Ömerli Barajı'nda amatör balıkçılar tarafından kaydedilen görüntülerde, 1 metre uzunluğundaki yılanın sazan balığını yutmaya çalıştığı görülüyor.

18.08.2014 12:26  Güncelleme: 16:08

HABERLER.COM/ Olgun Kızıltepe İstanbul genelinde kuraklıktan olumsuz etkilenen su kaynaklarından biri olan Ömerli'de su seviyesinin her geçen gün biraz daha azalması barajda yaşayan balıkları da zora sokuyor.

VATANDAŞLARI HAYRETE DÜŞÜREN OLAY

Amatör balıkçıların uğrak yeri olan Ömerli'de haftasonu cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntü piknik için bölgeye gelen vatandaşları hayrete düşürdü. 1 metre uzunluğundaki yılanın kendi cüssesinden büyük sazan balığını yutmaya çalıştığı görüntüler çevredekiler tarafından anbean kaydedildi.

YILAN AMACINA ULAŞAMADI

Güçlü zehriyle avını felç eden yılan, uzun uğraşlar sarfetmesine rağmen amacına ulaşamadı. Hem çevredeki vatandaşların yoğun ilgisi hem de balığın sürekli hareket etmesi yılanın işini zorlaştırdı. Sazan balığıyla uzun süre mücadele eden yılan, avını suya bırakarak daha küçük balıklara yöneldi.

AMATÖR BALIKÇILAR KORKU İÇİNDE

Yıllardır bölgede amatör balıkçılık yapan Ufuk Deniz, şahit olduğu olayla ilgili "Yıllardır bu civarda balık tutuyorum. Ancak ilk kez böyle bir olaya tanıklık ettim. 1 metre uzunluğundaki yılan balık tutmaya gelen bir çok insanda korku yarattı. Barajda su seviyesi oldukça azaldı. Yiyecek bulmak da zorlanan balıklar kıyıya yakın yerlerde yüzmeye başladı. Bu da etle beslenen diğer avcılar için bulunmaz bir fırsat oldu" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yılan, Kendinden Büyük Sazan Balığını Avladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Hayvan Dostu: Bizimde memlekette önümüze çıkmıştı Su içmeye iniyormuş dagdan epey korkmuştuk Annem önünden geçti fakat saldırmadı e bize saldırmayan hayvana biz neden zarar verelim 12 7 Yanıtla
    UKKUS;: Sana katılıyorum. Hayvandan bir farkımız olsun en azından. . 0 0
  • hold: yılanın eli ayağa yok ki. böyle yiyecek tabi tuttuğu hayvanı. bunun nesi hayret verici. 11 2 Yanıtla
  • UKKUS;: Adı üstünde;SAZAN. . . 6 0 Yanıtla
  • .: sazan yılandan büyük yazanın gözü kör sanırım 3 0 Yanıtla
  • Gülcan koç: Aynen SAZAN 0 0 Yanıtla

Advertisement