"Yıldızlar Gökten İnmiyor" - Son Dakika
Güncel

"Yıldızlar Gökten İnmiyor"

"Yıldızlar Gökten İnmiyor"

"Herkes için mahallinde ücretsiz yaz spor okulları projesi" Yıldırım Vali Orhan Taşanlar İlköğretim okulu spor salonunda Vali Şahabettin Harput tarafından başlatıldı.

24.07.2012 12:59

Herkes için mahallinde yaz spor okulu

Harput "yıldızlar gökten inmiyor" dedi.

Bursa Valiliğince hazırlanan "Herkes için mahallinde ücretsiz yaz spor okulları projesi" Yıldırım Vali Orhan Taşanlar İlköğretim okulu spor salonunda Vali Şahabettin Harput tarafından başlatıldı.

Projenin açılışına Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Yapıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gencer katıldılar.

Valilik tarafından hazırlanan Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ilçeleri kapsamında 41 öğretmen, 11 antrenör kontrolünde toplamda 1189 çocuğun katılacağı herkes için mahallinde ücretsiz yaz spor okulları projesi ekonomik durumu yetersiz olan ve okula gitmeyen çocuk ve gençler, öğrenciler, otistik ve spastik engelli öğrenciler devlet korumasında bulunan çocukları kapsadığı açıklandı. Bursa İl Özel İdaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün kontrolünde gerçekleştirilen proje 52 ayrı bölgede aynı anda hayata geçirildi.

Vali Şahabettin Harput Yaz dolayısıyla bildiğiniz gibi bütün okullarımız tatile girdi. Tatil çocuklarımızın sokaklarda işsiz güçsüz kahve köşelerinde ya da başka yanlış yerlerde bulunarak boş zamanlarını heder etmesi değil. Çocuklarımızın yaz tatillerinde kendi isteklerine göre onları geliştirmek, onları meşgul etmek onların değişik spor dallarında futbol, basketbol, voleybol, tenis veya meslek kurslarıyla bu çocukların yaz mevsimini doldurmak ve böylece çocukların hem kendini geliştirmelerini sağlamak, hem onların boş vakitlerini yanlış yerlerde geçirmelerini önlemek, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmak bakımından valiliğimizin düzenlediği bu organizasyonda bugüne kadar 52 değişik kurslarda 1200 civarındaki çocuğumuzun kurslara katılımı sağlanmıştır dedi.

Vali Harput bugün bu mahallede özellikle Yıldırım İlçemizin bu mahallesindeki çocuklarımızla beraberiz hepsini görüyoruz, pırıl pırıl çocuklarımız gözlerinden zeka fışkırıyor. Temiz, terbiyeli, akıllı, gayretli, çalışkan bu çocukların elinden tuttuğumuz zaman, bu çocuklar hem derslerinde başarılı olacaklar, hem de her biri belki geleceğin Bursa Sporun yıldız futbolcuları olacaklar. Elbette yıldızlar gökten inmiyor, yıldızlar küçük yaşlarda eğitilerek çıkarılıyor ve inanıyorum ki bu çocuklar da yıldız olacaklar, o bakımdan bizler bu çocukların tamamına sahip çıkıyor, bunlar bizim çocuklarımız diyoruz ve inşallah bunların arkasında durmaya devam edeceğiz açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yıldızlar Gökten İnmiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement