Yüksekokul Kendisine Destek Olanları Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Yüksekokul Kendisine Destek Olanları Unutmadı

Yüksekokul Kendisine Destek Olanları Unutmadı

Adnan Menderes Üniversitesi Karacasu Memnune İnci Yarenci Meslek Yüksekokulu yönetimi 17 Haziran 2011 tarihinde Yüksekokul'un kuruluşundan bu yana emeği geçen kişilere teşekkür yemeği düzenledi.

20.06.2011 15:29

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç Dr. Ramazan Kılıç'ın ev sahipliği yaptığı geceye Karacasulu hayırseverler, Yüksekokul'da müdürlük yapmış hocalar ve Yüksekokul öğretim elemanları katıldı.

Yemekten önce Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ramazan Kılıç, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hakan Özilhan ve Öğr. Gör. Hakkı Babalık davetlilere Yüksekokul ana binasını, önceki binanın bahçesini ve Bezci kampüsündeki atölyeleri gezdirip, buradaki çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.

Yemek, Müdür Kılıç'ın okula verdikleri desteklerden dolayı Karacasululara teşekkür eden konuşması ile başladı. Konuşmasında eğitime destek veren, Yüksekokul'u bugünlere taşıyan hayırseverlerin özverili çalışmalarına değinen Kılıç kuruluşundan bu yana özveriyle çalışan Yüksekokul öğretim görevlilerine ve idari personele de teşekkürlerini sundu.

Yüksekokul'un kuruluş ve gelişme dönemlerinde destekleri, gayretleri ve hizmetleri nedeniyle Kaymakam Osman Bilgin, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Eski Belediye Başkanı Emin Mete, Eski Belediye Başkanı Halil Töz, Yüksekokul'da Müdürlük yapmış olan Prof. Dr. Tuna Doğan ve Yrd. Doç Dr. Aziz Bostan'a, Doğan Çevik, Hüseyin Kuruüzüm Zehra Dülger, Nuray ve İrfan Bezci, Şermin ve Muzaffer Özuysal, Sami Tezcan ve Tevfik Kemikler'e plaket takdim edildi. Yemeğe çeşitli nedenlerle katılamayan Memnune İnci Yarenci, Prof. Dr. Ali Küpelioğlu ve Adil Gümüş'ün plaketleri daha sonra kendilerine takdim edilmek üzere ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yüksekokul Kendisine Destek Olanları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement