Atilla Taş'ın Sevgililer Günü Hediyesi - Son Dakika
Kültür Sanat

Atilla Taş'ın Sevgililer Günü Hediyesi

Atilla Taş 14 Şubat sevgililer günü için yine bomba gibi bir klip yayınladı.

13.02.2014 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken birçok sosyal medya kullanıcısı bu güne özel videolarını internette paylaşıyor. Gerek sevgililer gününü tiye alan videolar gerekse aşkını bir videoya sığdırıp sevgilisine anlatmaya çalışanlar ya da 14 Şubat kampanyanlarını müşterilerine duyurmaya çalışan şirketlerin görsel içerikleri ile şu sıralar sosyal medyada 14 Şubat furyası esiyor.

SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL HAMÇÖKELEK

Bu Sevgililer Günü akımına en çarpıcı içeriklerden birini de Atilla Taş sunmuş. Sanatçının zamanında çok tutan şarkısı Ham Çökelek'in sözlerini değiştirerek oluşturduğu video klip bu 14 Şubat'ın akılda kalan içeriklerinden olacak gibi.

VAN DAMME'YE GÖNDERME

Şarkının sözlerinde son dönem sosyal medya terimlerine yer veren ve bu terimlerle sevgisini anlatmaya çalışan Atilla Taş klipin sonunda da yine geçtiğimiz günlerde sosyal medyada büyük yankı uyandıran Jean-Claude Van Damme'lı Volvo reklamına göndermede bulunuyor. Ayrıca yine klipte caps kültüründen,Flappy Bird oyununa,İlberalizm akımından,kendisinin Yunanistan'a itelenmesine kadar birçok noktaya değiniyor Atilla Taş.

Atilla Taş\'ın Sevgililer Günü Hediyesi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat Atilla Taş'ın Sevgililer Günü Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • RASİM OZAN KÜTAHYALI: YAZIK VALLAHİ ACIYORUM BU ÇOCUĞA 9 46 Yanıtla

Advertisement