Dinleyici Müziğe ve Eğlenceye Doydu - Son Dakika
Kültür Sanat

Dinleyici Müziğe ve Eğlenceye Doydu

Dinleyici Müziğe ve Eğlenceye Doydu

Bu yıl 10. yaşını kutlayan Efes Pilsen One Love Festival'in coşkusu Santralistanbul'da yaşandı.

04.07.2011 08:25  Güncelleme: 10:11

Efes Pilsen One Love Festival binlerce müzikseverin katılımıyla 2 Temmuz Cumartesi günü başladı. Festivalin ana sahnesinin açılışını Radyo Babylon Soundsystem yaptı. 123, Büyük Ev Ablukada, Nneka ve Happy Mondays'in performans sergilediği sahnenin ilk günün kapanışına ise Manic Street Preachers damgasını vurdu.

Dolu Dolu Müzik Sahnesi'nde Toz ve Toz, Kırık Çizgi, Seni Görmem İmkansız, Kısmet Şov, Yora, Kitschcraft ve Model gibi önemli yerli gruplar performans sergilerken, Parti Çadırı'nda da eğlence OBG ile 23.00'da başlayıp gece 02.00'a kadar sürdü. Ayrıca festivalciler gün boyu çeşitli etkinliklere katılarak keyifli saatler yaşadı.

Efes Pilsen One Love Festival'de bugün yerli gruplardan Sade ve Neşeli Milis performanslarını sergiledikten sonra ana sahneyi Cake ve Editors'a bıraktı. Efes Pilsen One Love Festival'in bu seneki kapanışını ise bir döneme damgasını vuran Brit-Pop'un efsane ismi Suede yaptı. Ayrıca One Love One Song dev karaoke etkinliği ile binlerce festivalci, Türkiye'nin en büyük karaokesinde buluşarak hep birlikte şarkı söylemenin keyfini yaşadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Dinleyici Müziğe ve Eğlenceye Doydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement