Beyazıt Öztürk'ten O Ses Türkiye'ye gelen bloklama sistemine ilginç yorum: Ahlaki sistemimi yıktı - Son Dakika
Magazin

Beyazıt Öztürk'ten O Ses Türkiye'ye gelen bloklama sistemine ilginç yorum: Ahlaki sistemimi yıktı

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen O Ses Türkiye'de Beyazıt Öztürk'ün bloklama sistemi hakkında söylediği "Bloklama benim ahlaki sistemimi yıktı" esprisi herkesi kahkahaya boğdu.

07.10.2019 07:25  Güncelleme: 07:40

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı O Ses Türkiye dün akşam yeni sezon ikinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Eğlenceli anların yaşandığı yarışmaya jüri üyesi Beyazıt Öztürk'ün bloklama sistemiyle alakalı yaptığı yorum damga vurdu.

SEDA SAYAN, BEYAZ'A SERT ÇIKTI

Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Seda Sayan'ın jüri üyeliklerini yaptığı O Ses Türkiye'ye bu sene sürpriz bir şekilde getirilen jüri bloklama butonu renkli anların yaşanmasına neden oldu. Sahneye çıkarak performansını sergileyen bir yarışmacı, Seda Sayan ve Hadise'yi döndürdü. Yarışmacıyı kendi takımına almak isteyen Seda Sayan, "İlk ben döndüm" diyerek yarışmacıyı ikna etmeye çalıştı. Devreye giren Beyazıt Öztürk, "Hadise önce döndü" deyince sinirlenen Seda Sayan "Sana ne" diyerek herkesi güldürdü.

Beyazıt Öztürk'ten O Ses Türkiye'ye gelen bloklama sistemine ilginç yorum: Ahlaki sistemimi yıktı

"BLOKLAMA AHLAKİ SİSTEMİMİ YIKTI"

Sayan'ın çıkışı ardından konuşan Beyazıt Öztürk, "Bir gün bunun benim başıma geleceğini biliyor olmam lazımdı. Bu bloklar programa dahil oldu, benim bütün ahlaki sistemim yıkıldı. Şu andan itibaren kimseyi tanımam." dedi.

JÜRİ BLOKLAMA BUTONU NEDİR?

O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüri üyeleri bir yarışmacıya dönmesini istemedikleri diğer jüri üyelerini bloklayabilecek. Bloklanan jüri üyesi yarışmacıyı takımına alamayacak. Öte yandan bir kişiyi bloklayan jüri üyesi başka bir jüri üyesi tarafından da bloklanamayacak.

Beyazıt Öztürk'ten O Ses Türkiye'ye gelen bloklama sistemine ilginç yorum: Ahlaki sistemimi yıktı
Beyazıt Öztürk\'ten O Ses Türkiye\'ye gelen bloklama sistemine ilginç yorum: Ahlaki sistemimi yıktı

Son Dakika Magazin Beyazıt Öztürk'ten O Ses Türkiye'ye gelen bloklama sistemine ilginç yorum: Ahlaki sistemimi yıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • DOĞRUCU DAVUT: bol beyinlilerin izlediği bir proğram bunlarla ülkedeki insanları uyutulmaya çalışılıyor proğram desen proğrama benzemiyor ne diyelim bu ülkede onca sorunlar varn memlekette kuş beyinlimi yokki proğramı izliyorsun hiçbir anlamı yok allah kimseyi cehalet içerisinde bırakmasın zaten kapitalist sistemde bu tip proğramlar olur aynı koyunların çobanını dinlediği gibi heryanımız yalan dolan harami haramzade soyguncu yam yam bu toplum adam olmaz hasta toplum ne yazıkki 4 1 Yanıtla
  • Teyze baksana : Seda 70 e geldin hala açmanın peşindesin 2 1 Yanıtla
  • andsmero: abd turkiyeyi suriyede sattı yokuz diye izleyelim görelim neler olacak 3 0 Yanıtla
  • Adını yazın: Varmıydı ki 2 0 Yanıtla
  • Tr80: Koca beyazın düştüğü duruma bak acunun elinde oyuncak olmuş. 2 0 Yanıtla
  • ...: Çok önemli hemen not alalim 1 0 Yanıtla
  • Hun : Ha ha ha ya siz eksik olmayın ya başımızdan eksik olmayın ne güldük ne güldük. İnanın kredi kartı kiraydı ne var ne yok hepsini unutuyoruz sizinle. Hani bir birinden şirin ya şunlara bak dünyalar tatlısı. Hele Beyazıt bizi bizden alıyor. Sevgili seda anılar canlanıyor bir an geçmişe gidiyore.murat candır gerisi kapalı çarşı. Hele hele hadise kızımız ay ay daha küçücük yavrucek ay kıyamam kıyamam can can ooo. Adamın başkenti acın efendi şöhretin fabrikası. Ay duygulandım ya. Hey barmen bana bir tekila. Yanımda ki fıstıga çorba. 1 0 Yanıtla
  • Dürbünlü: Sanki bana vatanı kurtarıyorlar amerikaya gidin 0 0 Yanıtla

Advertisement