Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dün akşam neler oldu? Hakan'ın itirafına Züleyha ne tepki verdi? - Son Dakika
Magazin

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dün akşam neler oldu? Hakan'ın itirafına Züleyha ne tepki verdi?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dün akşam neler oldu? Hakan\'ın itirafına Züleyha ne tepki verdi?

Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu ve Evren Karabıyık Günaydın'ın yaptığı, senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm ve Selena Çağlayan'ın birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı Bir Zamanlar Çukurova'ya dün akşam, doğum günü için bir araya gelen Züleyha ve Fikret'in diyaloğu damga vurdu.

08.04.2022 09:24  Güncelleme: 09:37

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı ve Hülya Darcan'ın başrolünde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova, 4. sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkıyor. "Yamanlar ve Fekeliler Yeniden Bir Arada!" şeklinde dolaşan dedikodu, Züleyha ve Hakan'ın arasını açar.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNDE DÜN AKŞAM NELER OLDU?

Şermin'in Betül'ü alıp İstanbul'a dönmeye karar vermesiyle birlikte çılgına dönen Çolak adamlarıyla birlikte konağı basar. Bu sırada konağa gelen Fikret, Çolak'ın cezasını verince dengeler bir anda değişir.

Züleyha'yı ikna edebilmek için her yolu deneyen Hakan, farklı bir planla gerçek kimliğini ve istihbarat için çalıştığını açıklasa da başarılı olamaz. Tam da bu sırada Kerem Ali ve Leyla'nın doğum günü kutlaması için Züleyha ve Fikret'in bir araya gelmesi ve bu fotoğrafın "Yamanlar ve Fekeliler Yeniden Bir Arada!" şeklinde yorumlanması Hakan'ı çılgına çevirir.

Son Dakika Magazin Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dün akşam neler oldu? Hakan'ın itirafına Züleyha ne tepki verdi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement