Bu akşam hangi diziyi izleyeceksiniz: İşte fragmanları - Son Dakika
Magazin

Bu akşam hangi diziyi izleyeceksiniz: İşte fragmanları

Salı günlerinin en çok izlenen dizileri Masumlar Apartmanı, Yalancı ve Sana Söz bu akşam da ekranlarda olacak. Hangi dizinin izleyicisiyseniz fragmanları bu haberimizde.

16.11.2021 15:07  Güncelleme: 15:33

Ekranların sevilen dizileri Masumlar Apartmanı, Yalancı ve Sana Söz dizileri bu akşam yeni bölümleriyle yayınlanacak. Peki, en son nerede kalmıştık?

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gülben'in Esat'ın teklifini kabul ettiğini duyan Safiye için en güvendiği kale de yıkılmıştır. Bu evliliğin bu şekilde gerçekleşmesini engellemek içinse aklında farklı bir strateji vardır. Gülben ise Safiye'nin her şeyi bildiğinden habersiz, Esat'la evlilik hazırlıklarına başlar. Fakat içten içe kendini sorgularken ailesinden gizli evlenecek olmanın getirdiği yük onu kemirmeye başlar. Bir yandan da Safiye'nin oyunlarıyla tetiklenen korkuları kendini içinden çıkılmaz bir durumda hissetmesine yol açar. Han'ın gündemi ise sadece evdeki sorunlar değildir artık.

Ceylan'la yüzleşmeye karar verir. Bir yandan da Rüya'nın üvey babası Vedat'la henüz işi bitmemiştir. Bu sırada sabah Gülben'in evden çıktığını fark eden Safiye, onun evlenmeye gittiğine inanır ve beklenmedik bir hamle yapar.

YALANCI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yalancı'nın 8. Bölümünde; Mehmet Emir, kendisine engel olmaya çalışan Deniz, Görkem ve Murat'ı atlatır. Hilal ile randevusuna gitmeyi başarır. Hilal kendisini bekleyen büyük tehlikeden habersizdir. Canan, Mehmet Emir'e duyduğu nefret yüzünden Mehmet Emir'in evine taş atmış ve kaçmıştır. Doruk, evlerine taş atan kişinin Deniz olduğunu düşünür. Bu durum Mehmet Emir ve Deniz'i bir kez daha yüz yüze getirir. Deniz bu olay vesilesi ile Mehmet Emir'in bir kurbanı daha olduğunu anlamış olur. Bu yeni kurban konuşursa Mehmet Emir'in bir yalancı olduğunu ortaya çıkaracak ve Mehmet Emir'i parmaklıklar ardına gönderebilecektir. Deniz, yeni kurbanın kimliğini bulmak ve onu konuşmaya ikna etmek için harekete geçer.

SANA SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bora Demircioğlu tarafından otel terasından atıldığı düşünülen Ayşe Erten'in yaşam mücadelesi devam etmektedir. Bora'nın avukatlığını kocası Erdem Karaca'nın almasıyla kendini ihanete uğramış gibi hisseden Elif, biraz soluklanmak için çıktığı sabah koşusunda bir ceset bulur. Elif'in ihbarı üzerine olay yerine Cinayet Büro Amiri Ömer Duran ve ekibi gelir.

İş insanı ve Bora'nın babası olan Rıza Demircioğlu, Elif'in Ayşe Erten vakasını programında işlemesi için kanala baskı yapar. Ancak Elif bunu reddederek kendisinin bulup ihbar ettiği cinayet vakasını programına taşır. Maktul Adem Çelik'in ailesinin programa konu olmasıyla beraber Ömer ve Elif'in yolları yine aynı hedef üzerinde kesişir; Adem Çelik'i kim, neden öldürdü? Katilin kim olduğunu öğrendiklerinde ortaya çıkan acı gerçeklerle yüzleşmek ise Elif ve Ömer için hiç kolay olmayacaktır. Elif ve Ömer cephesinde tüm bunlar olurken Duru, hiç planlamadığı şekilde Bora'nın tehlikeli dünyasına bir adım atar.

Bu akşam hangi diziyi izleyeceksiniz: İşte fragmanları

Son Dakika Magazin Bu akşam hangi diziyi izleyeceksiniz: İşte fragmanları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement