ATV'nin Yeni Dizisi Kaçak Sivas'ta Çekiliyor - Son Dakika
Magazin

ATV'nin Yeni Dizisi Kaçak Sivas'ta Çekiliyor

ATV\'nin Yeni Dizisi Kaçak Sivas\'ta Çekiliyor

Başrollerinde Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören'in paylaştığı Kaçak dizisinin çekimleri Sivas'ın Divriği İlçesi'nde devam ediyor.

10.09.2013 06:03  Güncelleme: 17:52

ATV ekranlarında yakında başlayacak olan 'Kaçak' isimli dizinin çekimleri, tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerinde Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören ve Özlem Yılmaz'ın yer aldığı dizinin Sivas Divriği'deki çekimlerinin ardından ekip, İstanbul çekimleri için şehre döndü. Biz de Riva'da kiralanan büyük bir villada çekilen dizinin setine konuk olduk. İşte dizinin setinden notlar:

Bir saatlik yolculuğun ardından, saat 17.00'de çekimlerin gerçekleştiği yere ulaştık. Sessiz ve sakin bir yere kurulan set alanına girdiğimizde; bizi, ekip çalışanları karşıladı. Oyuncular, çekimde olduğu için etrafta derin bir sessizlik hakim... Biz de yavaş adımlarla çekimin gerçekleştiği eve giriş yaptık.

Karanlık güçlerden birinin oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu'nun ücra bir kasabasında kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikayesinin anlatıldığı dizinin çekimleri çok keyifli geçiyor.

EN EĞLENCELİSİ: GÜRKAN UYGUN

Setin en eğlenceli ismi Gürkan Uygun... Mustafa Avkıran ve Begüm Birgören ile bir sahnenin çekimlerini tamamladılar. Uygun, set aralarında espriler yaparak herkesi güldürdü.

Uygun, çekimi bittikten sonra hemen yanımıza geldi. Yoğun bir çalışma içinde olduklarını ve heyecanla yayın tarihini beklediklerini söyledi. Dizinin fragmanını beğenip beğenmediğimizi bize soran Uygun, izleyicilerin fikirlerine önem verdiğini dile getirdi.

Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı dizinin çekim aralarında oyuncuların vakitlerini eğlenerek geçirmelerini sağlayacak oyun alanları hazırlanmış. Bahçenin bir tarafına langırt masası, diğer tarafa ise ekibin masa tenisi oynayacakları bir alan kurulmuş.

Dizinin oyuncularından Berk Hakman, çekime ara verildiği anda soluğu langırt masasında aldı. Sadece oyuncularla değil, set ekibiyle de kıyasıya bir mücadeleye girişen oyuncu; hemen maça başladı. Daha sonra Gürkan Uygun'un yanına gitti. İkili bir yandan şakalaşırken, bir yandan da çay içti.

DÖRTLÜ TURNUVA YAPIYORLAR

Mustafa Avkıran ise setin sessiz isimlerinden... Çekimleri olmadığında salonda dinlenmeyi tercih ediyor. Yönetmenin 'motor' sesiyle birlikte, setteki yerini alıyor.

Ekip çalışmaya başladığı sırada biz de evi gezdik. Üç katlı villanın giriş katındaki çalışma odası ve salon, çekim mekanı olarak kullanılıyor. Üst kattaki karşılıklı iki odadan biri kostüm odası, diğeri makyaj odası olarak kullanılıyor. Ancak kostümlerin önemli bir kısmı, büyük araçların içinde duruyor. Sahnesi olanların kostümleri bu odada bekletiliyor.

Çekimlere 18.00'de yemek arası verildi. Ama Gürkan Uygun ve Berk Hakman, sahnenin yorgunluğunu tenis masasında atmak istedi. Ekipten iki kişinin oynadığı maça dahil olan oyuncular, dörtlü bir turnava yaptı. Gürkan Uygun ve Berk Hakman, bu maç sırasında çok eğlendi. Önce ısınma turları yapan Hakman ve Uygun, rakip takımlarda olmalarına rağmen birbirlerinin başarılı atışlarını da tebrik etmeyi ihmal etmedi.

ÇEKİME BÜYÜK BİR KEYİFLE GELİYORLAR

Sette her şey çok düzenli... Evin hemen yanındaki kapalı alana yemek yenmesi için özel bir yer ayrılmış. Büyük masaların bulunduğu bu alanda hem ekip çalışanları, hem de oyuncular bir arada yemeklerini yiyor.

Oyuncular, çok çalışmalarına rağmen, sete büyük bir keyifle geldiklerini ifade etti.

DİZİ SETİNİN EN GÜLERYÜZLÜSÜ

Begüm Birgören dizide; Berk Hakman'ın oynadığı 'Ertan Demir' karakterinin eşi 'Merve Toğçuoğlu Demir'i canlandırıyor. Çekimlere konsantre olan oyuncu, güleryüzüyle dikkat çekti. Oyuncu, boş zamanlarında set çalışanlarıyla sohbet etti.

Merve YURTYAPAN

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin ATV'nin Yeni Dizisi Kaçak Sivas'ta Çekiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement