Demir Demirkan Sertab'ı Her Yerden Sildi - Son Dakika
Magazin

Demir Demirkan Sertab'ı Her Yerden Sildi

18 yıllık ilişkilerini ani bir kararla bitiren Demir Demirkan, Sertab Erener'i sosyal medya hesaplarından da takip etmeyi bıraktı.

24.10.2014 11:35  Güncelleme: 12:17

İş ilişkilerini özel hayatlarına taşıyarak 18 yılı geride bırakan müzik dünyasının gözde çiftlerinden Sertab Erener ve Demir Demirkan'ın, beraberliklerine geçen günlerde son noktayı koymuşlardı. Ayrılık sebebi olarak da Demir Demirkan'ın hayatında başka bir kadının olduğu gösterilmişti.

HER YERDEN SİLDİ

Demir Demirkan, ayrılığın ardından Sertap Erener'i hayatından çıkarırken bir yandan da sosyal medyadaki tüm hesaplarından da çıkardı. Demir Demirkan, Twitter, Instagram ve Facebook'dan Sertab Erener'i takibi bırakırken onun da kendisini takip etmemesi için arkadaşları arasından da sildi.

Demir Demirkan Sertab\'ı Her Yerden Sildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Demir Demirkan Sertab'ı Her Yerden Sildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • CEVHER: BU ADAM DÜNE KADAR DEMİYOR MUYDU BİZ AYRILSAKTA ARKADAŞIZ FALAN. . HER ZAMAN BİRBİRİMİZİN YANINDA OLACAZ VS. . . NE DEĞİŞTİ DEMİR DÜNDEN BUGUNE. YANİİİ ÇOK MERAK EDİYORUZ OLUMMMM Bİ AÇIKLIK GETİR DURUMA FENA İÇERLEDİM HABERİN OLSUN YAZIK LAAA SERTAB A SANA 18 YIL BAKTI ETTİ AHTIVEFA DEMİR!! 18 YILIN HATRI YOK MU ÖYLE SİLİP ATMAKLA OLMAZ YAZIK YAWWW 4 1 Yanıtla
  • TOTEMİN GÜCÜNE İNANIRIM BEN.:)))): YAA AÇIKLAYIN BİZ TÜRK MİLLETİNE, 18 YILI NEDEN NOKTALADINIZ. :))))) 4 0 Yanıtla
  • TOTEMİN GÜCÜNE İNANIRIM BEN.:)))): konuşmayım dedim duramadım yine, ülen karının ahı gitmş vahı kalmış gelmş elli küsür yaşına, adam genç dinç belki çocuk sahibi olmak istiyor ne bilinir değilmi. ? 2 1 Yanıtla
  • TOTEMİN GÜCÜNE İNANIRIM BEN.:)))): GÜLMEK İYİDİR AĞLİCAMIZA GÜLELİM HEP BİRLİKTE. . 1 0 Yanıtla

Advertisement