Ebru Şallı, Hoşlandığı Erkek Tipini Anlattı - Son Dakika
Magazin

Ebru Şallı, Hoşlandığı Erkek Tipini Anlattı

Bir röportajında, "Erkek nasıl olmalı?" sorusuna, "Erkek dediğin dar kesim gömlek giyer" diye yanıt veren Şallı'nın, Sinan Akçıl'ı tarif ettiği ortaya çıktı.

26.07.2014 11:16  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü popçu önceki gün, Rumeli sahilinde görüntülendi. Bir kafede Arap kanalı EBS'ye röportaj veren Akçıl, mekana Maserati'siyle geldi. Yeşil, dar kesim gömlek giyen Akçıl'ın kolunda da Şallı'nın tarif ettiği gibi Rolex saat vardı.

"PARS'LA ARALARINDA SIKI İLİŞKİ VAR"

Ebru Şallı, sevgilisi Sinan Akçıl'la oğlu Pars'ın ilişkisi hakkında SHOW TV'nin ilgiyle izlenen magazin programı Cumartesi Sürprizi'ne konuştu. Pars'la Akçıl'ın aralarında sıkı bir bağ kurduklarnı söyleyen Şallı, oğlunun ünlü popçunun klipleriyle uyuduğunu söyledi. Pars'ın, Akçıl'ın şarkılarını çok sevdiğini, 'Kapı' şarkısından etkilenerek ona "Haydee" diye seslendiğini anlatan ünlü manken; Harun Tan'ın, Göcek'te çekilen görüntüler sonrası Harun Tan'ın Akçıl'ı düşman ilan ettiği iddialarını da yalanladı.

Ebru Şallı, Hoşlandığı Erkek Tipini Anlattı
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Ebru Şallı, Hoşlandığı Erkek Tipini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • SEDEF: BU ŞARKICI, TÜRKÜCÜ, MANKEN VE VİTRİNDEKİ BİLİMUM MEDYATİK KİŞİLERİN HEPSİ BENİM HOŞLANMADIĞIM İNSAN TİPLERİDİR. 26 0 Yanıtla
    KRAL: ADAMIN DİBİSİN SEDEF 0 0
  • SEMİRAMİS: BÖLGEMİZİN HER TARAFI YANGIN YERİYKEN, DAHA DA ÜÇ BEŞ MAGAZİN YAPAYIM DA REYTİNG OLSUN TORBAMIZ REKLAMLA VE PARAYLA DOLSUN DİYEN HABER SİTELERİ ÜLKE MENFAATLERİNE HİZMET ETMİYOR. . 16 0 Yanıtla
  • Lileyen Manolya: Yarin bir günde ayrildilar haberleride cikar, , biz masali defelarca gördük. 10 0 Yanıtla

Advertisement