Eski Eşiyle Tekrar Bir Arada! Flaş Açıklama - Son Dakika
Magazin

Eski Eşiyle Tekrar Bir Arada! Flaş Açıklama

Eski Eşiyle Tekrar Bir Arada! Flaş Açıklama

Eda Alkaya ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan MasterChef Türkiye'nin jüri üyesi Danilo Zanna, eski eşi Tuğçe Demirbilek ile aylar sonra ilk kez bir araya geldi. İşte eski eşlerin buluşma nedeni...

04.05.2022 13:08  Güncelleme: 13:18

MasterChef yarışmasının jürilerinden olan Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten geçtiğimiz yıl tek celsede boşandı.

İtalyan şef tarafından açılan boşanma davasının yaklaşık 20 dakika süren duruşması sonucunda taraflar tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

"OĞULLARI İÇİN HER ZAMAN BİR ARADA OLACAKLAR"

İtalyan şef Zanna'nın duruşmanın ardından açıklama yapan avukatı Altın Mimir ise, "Tarafların müşterek bir çocuğu var. Anlaşmalı olarak boşandılar. Dostlukları ve arkadaşlıkları devam edecek. Oğulları için her zaman bir arada olacaklar" dedi.

"BİZİM İÇİN DÜNYANIN EN ÖNEMLİ GÜNÜ"

Boşanmalarına rağmen arkadaşlarını sürdüren Zanna ile Demirbilek, oğulları Zeno'nun doğum gününde bir araya geldi. Hem Ramazan Bayramı'nı hem de oğullarının yeni yaşını kutlayan ikili, o anları da sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

Zanna, "Bugün bizim için dünyanın en önemli günü... Bugün Zeno'nun doğum günü..." açıklamasını yaptı.

YENİ AŞK İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde 40'ıncı yaşını görkemli bir partiyle kutlayan Danilo Zanna'ya, kız arkadaşı Eda Alkaya'nın da eşlik ettiği ortaya çıkmıştı.

Snob Magazin, magazin gündemine bomba gibi düşen o gerçeği ortaya çıkarmıştı.

DANİLO ZANNA KİMDİR?

Prato kentinde aşçı bir ailenin çocuğu olan Danilo Zanna, 15 Nisan 1982'de tarihinde dünyaya geldi. Eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra Türkiye'ye yerleşmeye karar veren Zanna, kendisine bir restoran açtı. Zahide Yetiş'in programında şeflik yapmaya başlayan Danilo Zanna, daha sonra 'İtalyan İşi' adında bir programla adını duyurdu.

Danilo Zanna, Derya'nın Dünyası, İtalyan İşi, Elin Oğlu, Aşk Zamanı, İyi Fikir, Görümce, Lezzetin Şarkısı, Lezzet Akademisi gibi pek çok projenin içerisinde yer aldı. Bir Youtube hesabı da bulunan Danilo Zanna, çektiği keyifli videoları paylaşıyor.

Danilo Zanna, 3 sezondur MasterChef Türkiye adlı yarışmada jüri üyeliği yapıyor.

DANİLO ZANNA ÖZEL HAYATI

MasterChef Türkiye yarışmasının İtalyan şefi Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten Aralık 2021'de boşanmıştı. Danilo Zanna'nın bu evlilikten Zeno Tibet adında bir oğlu bulunuyor.

EDA ALKAYA KİMDİR?

MasterChef yarışmasının jürilerinden olan Danilo Zanna ile aşk yaşadığı iddia edilen Eda Alkaya sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya hesabı gizli olan Alkaya hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Eda Alkaya'nın üniversite öğrencisi olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Eski Eşiyle Tekrar Bir Arada! Flaş Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement