Furkan Dede yanıtladı: Semih Öztürk Survivor Ekstra'da olmayacak - Son Dakika
Magazin

Furkan Dede yanıtladı: Semih Öztürk Survivor Ekstra'da olmayacak

Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk'ün birkaç gündür yayına çıkmaması merak ediliyordu. Furkan Dede, Semih Öztürk'ün Survivor Ekstra'da olmayacağını açıkladı.

13.03.2022 12:04  Güncelleme: 12:07

Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'un Twitter'da yaptığı "Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim" paylaşımından Acun Ilıcalı'nın hayatını kaybeden sağ kolu Alpay Kazan'ı hedef aldığı ileri sürüldü. Öztürk'ün programa çıkmaması da Matur'un paylaşımından dolayı olduğu ileri sürülmüştü.

PAYLAŞIM ACUN ILICALI'YI KIZDIRDI

Semih Öztürk'ün karısının Alpay Kazan paylaşımının Acun Ilıcalı'yı kızdırdığı iddiası vardı. Semih Öztürk'ün bu paylaşım sonrası kovulduğu konuşulurken haberi Furkan Dede verdi.

Semih Öztürk Survivor Ekstra'da olacak mı? Furkan Dede merak edilen soruyu cevapladı

"SEMİH ÖZTÜRK BU SEZONDA BİZİMLE BİRLİKTE OLMAYACAK"

Furkan Dede açıklamasında "Bugün netleştiği için söylüyorum ; Semih Öztürk bazı yaşanan özel sebeplerden ötürü bu sezon bizimle birlikte olamayacak" dedi.

Semih Öztürk Survivor Ekstra'da olacak mı? Furkan Dede merak edilen soruyu cevapladı
Semih Öztürk Survivor Ekstra'da olacak mı? Furkan Dede merak edilen soruyu cevapladı
Furkan Dede yanıtladı: Semih Öztürk Survivor Ekstra\'da olmayacak

Son Dakika Magazin Furkan Dede yanıtladı: Semih Öztürk Survivor Ekstra'da olmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Savaş Şişman: Bence çok büyük haksızlık yapıldı bir insan bu kadar kolay harcanmamalı yanında yıllardır arkadaşlık dostluk yapan kişiler ufak bir açıklama bile yapmadan daha doğrusu yapamadan adamı saldılar yazıklar olsun bayrakçı murat ile Furkan’a 3 1 Yanıtla
  • Necati Kaya: Mesleksizlik vasifsizlik boyle birşey. Birinin insafina kalır sonra devreye demeti bile sokarsın. 0 0 Yanıtla

Advertisement