Hepsi Ponpon Kızmış - Son Dakika
Magazin

Hepsi Ponpon Kızmış

Hepsi Ponpon Kızmış

Sinemada ve müzik endüstrisinde ismi geçen birçok ünlü kadın, lise yıllarında okullarının ponpon kızlar takımındaymış! Yıldızların o günlerine ait fotoğrafları,....

05.05.2013 06:02

CAMERON DIAZ

Podyumların ardından oyunculuk dünyasında da kendisini ispat eden 1972 doğumlu Cameron Diaz; Long Beach Polytechnic isimli okulda öğrenimini sürdürürken bir yandan da ponpon kız olarak görev yapıyormuş. Diaz, lisede ponpon kızların çok popüler olduğunu hatırlatıp "O yıllarda da çok hayranım vardı. Sanırım şöhretle baş etmeyi o zaman öğrendim" diyor.

MADONNA

Müzik dünyasının gelmiş geçmiş en ünlü kadınlarından biri olan 1958 doğumlu Madonna, Adams High School'a devam ederken bir yandan da ponpon kızlık yapmış. Ünlü şarkıcı, daha o zamanlarda bile sahnede olmayı ve dans etmeyi çok sevdiğini dile getiriyor.

FERGIE

1975 doğumlu şarkıcı Fergie, Glen Wilson High School'da eğitim gördüğü yıllarda bir yandan da okul takımının ponpon kızları arasındaymış. Fergie, ekip çalışmasını ponpon kızken öğrendiğini söylüyor.

MERYL STREEP

Üç Oscar ödüllü Amerikalı ünlü oyuncu Meryl Streep, Bernards High School'da eğitim gördüğü yıllarda ponpon kızmış. Streep bu görev sayesinde kalabalık içinde rahat hareket etmeyi, dansta ve şarkı söylemekte de iddialı olmayı öğrendiğini söylüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hepsi Ponpon Kızmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement