İnanmayanlara Pazar Pozu! - Son Dakika
Magazin

İnanmayanlara Pazar Pozu!

İnanmayanlara Pazar Pozu!

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in tasarımcı eşi Zeynep Sever Demirel, pazardan giyiniyor.

27.10.2012 06:04  Güncelleme: 10:21

Zeynep Sever, Twitter'dan paylaştığı fotoğraflar ile takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in tasarımcı eşi Zeynep Sever Demirel, pazardan ve ikinci el mağazalardan giyinerek de şık olunabileceğini söylüyor.

Geçtiğimiz haftalarda pazardan 35 liraya deri ceket, 4 liraya ise etek aldığını açıklayan Sever; kendisine inanmayanlar için Hasanpaşa pazarı ve Terkos Pasajı'ndaki fotoğraflarını Twitter'da paylaştı.

39 LİRAYA ŞIK OLMAK

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, geçtiğimiz günlerde de 'pazar' haberleri ile magazin gündemine gelmişti.

2009 Belçika güzeli Zeynep Sever, alışverişlerini pazardan yaptığını söyleyerek takipçilerini şaşırtmıştı. Twitter'dan aldığı ürünleri paylaşan Sever, deri cekete 35, eteğe ise 4 TL verdiğini söylemişti.

KENDİSİNE AİT MODA SİTESİ DE VAR

Aynı zamanda kendisine ait bir moda sitesi de bulunan Zeynep Sever buradan çoğunlukla ünlülerin tasarladıkları kıyafetlerin kritiğini yapıyor.

Çoğunlukla yurt dışında gelişen moda trendlerini yakından takip eden Sever, bu site üzerinden takipçilerine de moda hakkında güncel bilgileri sunuyor. Örneğin sitede en son verilen haber Cindy Crawford'un koleksiyonu ile ilgili yorumlar bulunuyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İnanmayanlara Pazar Pozu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement