Jennifer, Justin'i De Delirtti! - Son Dakika
Magazin

Jennifer, Justin'i De Delirtti!

Jennifer, Justin\'i De Delirtti!

Adı 'karadul'a çıkan Jennifer Aniston, Justin Theroux'yu da kendinden soğutmayı başardı!

15.12.2011 06:03  Güncelleme: 09:12

Yaşayan en güzel ve seksi kadınlardan biri olarak gösterilen Jennifer Aniston, Brad Pitt'ten ayrılmasının ardından bir türlü mutlu bir beraberlik yaşayamadı. Birçok çapkınla aşk yaşayan Aniston'ın baskıcı ve kontrol delisi karakteri ilişkilerinin kısa sürede noktalanmasına neden oldu.

BENİ KAFESTE TUTUYOR!

Aniston'ın oyuncu Justin Theroux ile başladığı ilişki de yakın çevrelerine göre bitme noktasına gelmiş! Bunun en büyük nedeniyse; Aniston'ın Theroux'nun hayatının her detayına karışmaya başlamasıymış! Yakışıklı aktör; sevgilisinin tatil seçeneklerinden, arkadaşlık yapacağı isimlere kadar her şeye karışmasından duyduğu rahatsızlığı şöyle dile getiriyormuş:

"Seks yapacağımız zamanı bile o seçiyor! En doğurgan olduğu zamanlar dışında ona dokunmama izin vermiyor! Yediğim yemeğe, yapacağım spora ve giysilerime o karar veriyor. Artık beni bir kafeste tutmaya çalıştığını düşünmeye başladım!"

ESKİ SEVGİLİYE VETO

Aniston'dan önce yaklaşık 15 yıl beraber olduğu Heidi Bivens'in, Theroux'nun hâlâ hayatında önemli bir yeri var. Ancak Aniston, eski sevgilisiyle görüşmesine ve konuşmasına aşırı tepki veriyor!

ARKADAŞLARINI GÖRMESİNİ DE İSTEMİYOR!

Jennifer Aniston, Theroux'nun sadece kendi arkadaşlarıyla görüşmesini istiyormuş! Theroux ise, sürekli Courtney Cox ile görüşmekten sıkıldığını, kendi arkadaşlarını çok özlediğini söylüyormuş.

ŞEHRE BİLE O KARAR VERİYOR

Justin Theroux, New York'ta yaşamaya alıştığı için orada kalmalarını istiyor. Ancak Aniston, her fırsatta yeniden Los Angeles'a geri dönmek istediğini dile getiriyormuş!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Jennifer, Justin'i De Delirtti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement