Serdar Ortaç'ın Erkek Kardeşi Yoğun Bakıma Kaldırıldı - Son Dakika
Magazin

Serdar Ortaç'ın Erkek Kardeşi Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın erkek kardeşi Serkan Ortaç, bilinmeyen bir nedenden dolayı Maslak'ta bulunan özel hastanede yoğun bakıma kaldırıldı.

28.12.2018 11:26  Güncelleme: 12:20

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının haberine göre; ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın kardeşi Serkan Ortaç, Maslak'taki özel bir hastanede yoğun bakıma kaldırıldı.

SERDAR ORTAÇ'IN KARDEŞİ YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Eşi Chloe Loughnan'ın kaza haberiyle zor günler geçiren Serdar Ortaç'ın bu sefer de kardeşi yoğun bakıma kaldırıldı. 2. Sayfa'da yayınlanan habere göre; Ortaç'ın erkek kardeşi Serkan Ortaç henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yoğun bakıma kaldırıldı. Sunucuların telefonları meşgule atan Ortaç, konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Serdar Ortaç'ın Erkek Kardeşi Yoğun Bakıma Kaldırıldı

"ENFEKSİYON SEBEBİYLE TEDAVİ ALTINA ALINDI"

Kardeşinin hastaneye kaldırılması hakkında programın sunucularına mesaj gönderen Serdar Ortaç, "Kardeşim Serkan geçirdiği bir enfeksiyon sebebiyle tedavi altındadır. Kontroller yapılıyor, gerekli açıklamaları yapacağım." dedi.

Serdar Ortaç'ın Erkek Kardeşi Yoğun Bakıma Kaldırıldı
Serdar Ortaç\'ın Erkek Kardeşi Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç'ın Erkek Kardeşi Yoğun Bakıma Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ahmet kaya: Senide kaldirsalar iyiydi 9 27 Yanıtla
    Çatalı bıçağı: Özledin galiba hırt seni 0 0
  • Çakma Kadrolular (4/D): 696 KHK İLE TAŞERONDAN KADROYA GEÇEN 4/D Lİ SÜREKLİ İŞÇİLERE 31.10.2020 TARİHİNE KADAR UYGULANAN YÜKSEK HAKEM KURULU (YHK) KARARLARI HAKSIZLIKTIR.. KADRO ALAN İŞÇİLER OLARAK BİZLERDE 2019 KAMU TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İSTİYORUZ.. BİZLERDE ESKİ KAMU İŞÇİLERİ İLE AYNI HAKLARI İSTİYORUZ !!! 5 9 Yanıtla
    343434: çakma kadrolu beğenmiyorsan çakma kadrodan çık senin yerine geçmek için uğraşan milyonlarca insan var.oralarda çalışmak için elinizden geleni yapıyorsunuz sonrada şikayet üstüne şikayet.beğenmiyorsan kapı orada. 8 1
  • imo: ahmet kaya katiliyorum kardes 2 6 Yanıtla
  • merveö zkan: geçmiş olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement