Şeref Meselesi İçin Erken Final Kararı - Son Dakika
Magazin

Şeref Meselesi İçin Erken Final Kararı

Kanal D'nin sevilen dizisi Şeref Meselesi 17 Mayıs 2015 tarihinde ekranlara gelecek 26. bölümü ile sezon finali yapacak.

27.04.2015 08:17  Güncelleme: 14:51

Başrollerinde Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Burcu Biricik ve Şükran Ovalı gibi genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı Şeref Meselesi dizisi bu hafta 23. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

İKİ KARDEŞİN HİKAYESİ ANLATILIYOR

Biri kanun adamı, diğer ise yer altı dünyasında yavaş yavaş yükselen iki kardeşin hayatlarını ve birbirlerine karşı girdikleri mücadeleyi konu alan Şeref Meselesi'nin sezon finali tarihi belli oldu.

SEZON FİNALİ 17 MAYIS'TA

İtalya'da 6 sezon yayınlanan Onore de Rispetto adlı diziden uyarlanan Şeref Meselesi, 17 Mayıs 2015 tarihinde ekranlara gelecek 26. bölümü ile sezon finali yapacak.

Şeref Meselesi'nin sezon finali alışkın olduğumuz zamandan biraz daha erken oluyor. Genelde diziler Haziran ayı başında ya da ortalarında sezon finali yapıyor.

Şeref Meselesi İçin Erken Final Kararı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Şeref Meselesi İçin Erken Final Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ceremi: arkadaşlar sezon finali diyor yaa malmısınız malatyalımısınız 3 16 Yanıtla
  • jardel: Hemen bitirin 3 12 Yanıtla
  • asli: final yapacak diye o kadar korktumki bu da iyi 9 2 Yanıtla
  • caner tan: super dizi yazık 6 4 Yanıtla
  • bbbb: Sonunda 6 3 Yanıtla
  • Cann: Cakma ıtaly ... 1 3 Yanıtla
  • papatya: Ee artik yeter yigit kadar tutarsiz kubra kadar gurursuz birilerini gormedim. Yigit sibele askini itiraf etti yine mezar basinda kubrada artk bi kendine gelsin emir e donsun ask baslasin yeyer yani tekrar devam ettiginde bu olsun 1 1 Yanıtla
  • Kadir: Habere bak ya :d saka gibi bunlar haberciliginde icine etti simdi memlekette seker bitse bittigi mi haber olur nedn bittigi mi yapicaginiz habere sizin ben demet akalini haber yapin siz 0 0 Yanıtla

Advertisement