Sezen Aksu Kör Kütük Sarhoş Oldu - Son Dakika
Magazin

Sezen Aksu Kör Kütük Sarhoş Oldu

Minik serçe, önceki gece gittiği bir mekanda alkolü fazla kaçırdı. Ayakta zor duran sanatçı, arkadaşlarının yardımıyla minibüsüne binebildi ve perdeler hemen kapatıldı.

19.11.2014 09:14  Güncelleme: 09:22

Pop müziğin Minik Serçe lakaplı sanatçısı Sezen Aksu, önceki gece Cihangir'deki Leyla adlı mekanda eğlendi. Yakın bir arkadaşının doğum günü partisine katılan sanatçı, içeride alkolü fazla kaçırınca çıkışta ayakta durmakta güçlük çekti. Kalabalık bir arkadaş grubuyla mekana gelen Aksu, partide hem şarkı söyledi, hem de içki içti.

PERDEYİ KAPATTI

Mekandan gece yarısı ayrılmak isteyen Aksu'yu iki kadın arkadaşı ve şoförü güçlükle tutarak aracına bindirdi. Bu sırada gazetecilerin sorularını anlamakta güçlük çeken Aksu, aracına bindirilirken, yanında bulunan arkadaşları ve şoförü görüntü alınmaması için elinden geleni yaptı. Bir hayli alkollü olan Aksu, VIP aracına binerken yanındaki arkadaşı minibüsün içinin görüntülenmesini engellemek için perdeyi kapattı.


Sezen Aksu Kör Kütük Sarhoş Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sezen Aksu Kör Kütük Sarhoş Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • s.y: neyi kutladı acaba. ermenekte çürüyen bedenlerimi. hükümet ortağı hdp yimi. ee her şeyi tıkırında. 6 2 Yanıtla
    TİKTAK: KANDİLDE KONSER VEREMEDİĞİNE ÜZÜLMÜŞTÜR, NEDE OLSA ONLARIN SANATÇI UZANTISI HAİN. . 0 0
  • murat sener: her zamanki gipi içipiçip saga sola kusuyor. Bu pislikleri niye haber yaparlar anlamıyorum . örnek sanatçıları haber yapsalar ya 1 2 Yanıtla

Advertisement