Sıcaklarla Başa Çıkma Rehberi - Son Dakika
Magazin

Sıcaklarla Başa Çıkma Rehberi

Belli oldu, bu yaz çok sıcak geçecek.

16.06.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belli oldu, bu yaz çok sıcak geçecek. Peki, giydiklerimizle, taktıklarımızla ve kullandığımız kozmetik ürünleriyle de sıcaklarla başa çıkabileceğimizi biliyor musunuz? İşte, tepeden tırnağa yazla başa çıkma yolları...

1 Yaz demek, açık ayakkabı demektir. Açık ayakkabı demek, pedikür demektir. Pedikür demek oje demektir. Hangi renk ayakkabıyla ne renk oje süreceğinizi merak ediyorsanız, işte önerilerim:

Narçiçeği ayakkabı ile yeşil.

Yeşil sandalet ile elma yeşili.

Gümüş rengi sandalet ile lila.

Sarı sandalet ile fuşya.

2 Tatilden ve bronzlaşmadan önce mutlaka ya hamama gidin ya da vücut peeling'i yapın. Bu sayede degradeli ve bölge bölge yanmazsınız. 3 "Tatile çıkmama daha çok var ama ben yine de vücudumda güneşin rengini görmek istiyorum" diyorsanız; Nars Glow kullanın. Benim için yazın favori ürünü bu. Bacaklarıma sürmeden sokağa çıkmıyorum; hem nemlendirip hem de parlattığı için bacağı daha kaslı gösteriyor.

4 Yazın bir başka kuralı da saçların güzel olmasıdır. Renk ve tarz olarak en güzel görüntü; akşamdan yıkayıp kurutmadan yatılan saçla elde edilir.

5 Yaz kısa ama yaz geceleri de, gündüzleri de uzun olur. Tabii şık şıkıdım giyinmek gerekir. Peki, neyi nasıl giymeli? Yüksek topuklu giydiğinizde evet daha uzun boylu olursunuz, evet bacaklarınız daha uzun görünür, evet her kıyafet daha bir hoş durur ama tabii yürümeyi biliyorsanız. Topuklu ayakkabıyı skinny jean'le, kalem etekle ya da vücuda oturan etekle kullanın. Sandalet ve babete gelince... Evet acayip rahat ve evet her kıyafete uyuyolar ama eğer plaj düğününe gitmiyorsanız, abiye kıyafetin altına giymeyin lütfen. Babet ve sandaleti; kısa şortlarla, baby doll üstlerle, düz pantolonlarla ve kabarık eteklerle giymeyi tercih edin.

6 Bu arada bu yazın rengi; canlı turanj. Ne tam kırmızı, ne de tam turuncu; narçiceğinden hallice bir renk yani. Özellikle makyajda acaip in. MAC Beth Ditto'nun koleksiyonunda en güzel turanj tonları var; benden söylemesi.

7 Yazın en seksi üstü; sırtı t şeklinde olan üstler. Neden mi? Sırt dekoltesini en güzel bu model gösteriyor da ondan

Yeni haber

Louis Vuitton, alyans koleksiyonu çıkarmış. Hem de "Keşke evlensem" dedirten cinsten...

Babalar için...

Stil sahibi babaya Beymen'den Etro renkli gömlek.

Bekar babaya Ralph Lauren renkli pantolon.

Sportif babaya Scotch & Soda bermuda şort.

Genç babaya Brandroom Commes Des Garcons parfüm.

Klasik babaya Tods loafer.

Kaz gelecek babaya Nixon saat

İşe yarayacak fikir

Bilezik modası çıktı çıkalı kollarda hep gürültü söz konusu! İşte bu duruma çare: Küçük bir zincir, bir de kilitle yaratıcı ve sessiz bileziklere sahip olabilirsiniz.

TülIN

Eşofman altı gibi rahat pantolonlar hem IN, hem de çok rahat.

TülOUT

Yaka OUT! Kullanılmaması için kaç kere yazmalıyım?

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sıcaklarla Başa Çıkma Rehberi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement