Star Wars'un Prenses Leia'sı Carrie Fisher'ın Annesi, Kızının Ölümüne Dayanamadı - Son Dakika
Magazin

Star Wars'un Prenses Leia'sı Carrie Fisher'ın Annesi, Kızının Ölümüne Dayanamadı

Star Wars\'un Prenses Leia\'sı Carrie Fisher\'ın Annesi, Kızının Ölümüne Dayanamadı

Amerikalı aktris Debbie Reynolds, Star Wars'ın yıldızı kızı Carrie Fisher'ın 60 yaşında ölmesinden bir gün sonra Los Angeles'ta kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

29.12.2016 06:25  Güncelleme: 09:06

Yıldız Savaşları (Star Wars) filminin ünlü oyuncusu Carrie Fisher'in annesi kızının ölümüne dayanamadı. Kendisi de kızı biri Hollywood yıldızı olan Debbie Reynolds, Los Angeles'ta kalp krizi geçirerek 84 yaşında hayata gözlerini yumdu.

KIZININ ÖLÜMÜNDEN BİR GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Uçakta kalp krizi geçirdikten sonra dün kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Yıldız Savaşları (Star Wars) filminin ünlü oyuncusu Carrie Fisher'in annesi kızının ölümüne dayanamadı. Debbie Reynolds, kızının ölümünden yaklaşık 24 saat sonra, kalp krizi nedeniyle Los Angeles'ta 84 yaşında hayatını kaybetti.


84 yaşındaki Debbie Reynolds (solda), 1950 ve 60'lı yıllarda birçok müzikal ve komedide oynamıştı.

'TÜM ZAMANLARIN EN İYİ MÜZİKALİ'NDE OYNADI

Holywood'ın efsaneleri arasında gösterilen 84 yaşındaki Reynolds, 1950 ve 60'lı yıllarda birçok müzikal ve komedide oynamıştı.


Reynolds özellikle bazı eleştirmenlere göre tüm zamanların en iyi müzikali olan 1952 yapımı "Singin' in the Rain"deki performansıyla biliniyordu.

Yaklaşık 70 yıllık bir kariyeri sahip ünlü oyuncu bu filmde henüz 19 yaşındayken Gene Kelly ile başrolü paylaşmıştı.


Titanik gemisinden kurtulan Margaret Brown'ı canlandırdığı "The Unsinkable Molly Brown" filmindeki rolüyle Oscar adayı olan Debbie Reynolds, komedi dizisi Will & Grace'te de Grace'in annesini canlandırmış ve bu rolüyle de Emmy Ödülü'ne aday gösterilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Star Wars'un Prenses Leia'sı Carrie Fisher'ın Annesi, Kızının Ölümüne Dayanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement