Tyra Başarıdan Dertli! - Son Dakika
Magazin

Tyra Başarıdan Dertli!

Süper Modellikten Televizyon Yapımcılığına Transfer Olan Tyra Banks, Yılda 18 Milyon Dolar Kazanıyor.

20.05.2007 15:10

SÜPER MODELLİKTEN TELEVİZYON YAPIMCILIĞINA TRANSFER OLAN TYRA BANKS, YILDA 18 MİLYON DOLAR KAZANIYOR.

Süper modellikten televizyon yapımcılığına transfer olan Tyra Banks, yıllık 18 milyon dolarlık kazancıyla dikkat çekiyor. Güzel model, iş hayatında yakaladığı başarıyı aşk hayatına yansıtamamaktan dert yanıyor ..

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estirdikten sonra Amerikan televizyonlarına geçiş yapan ünlü model Tyra Banks, moda dünyasında geçirdiği uzun ve parlak yılların ardından şimdilerde ekranlardaki başarılarıyla adından söz ettiriyor. Sunuculuğunu da yaptığı 'America's Next Top Model', ülkesi dahil dünyada tam 110 ülkede gösterilen ve büyük ilgi toplayan bir reality şov olsa da, bugünlerde onun en severek yaptığı iş kendi hazırlayıp sunduğu talkşovu 'The Tyra Banks Show'....

ÖZEL HAYATINDA BAŞARISIZ

Sahibi olduğu Bankable Productions Yapım Şirketi'nin ortağı olduğu her iki programda da Tyra Banks, genç kızlara çarpıtılmış güzellik anlayışı üzerine dersler vermeye çalışıyor. Güzel model, iş hayatındakini başarısını ise özel hayatına yansıtamamaktan dertli. Marie Claire dergisine konuşan Banks, 'Ne kadar başarılı olursam, erkeklerin o kadar az ilgisini çekiyorum. Zaten hayatım boyunca erkeklerle ilişki konusunda başarılı olamamıştım. Kariyerimdeki her iyi adım beni daha da yalnızlığa sürüklüyor' diye konuşuyor.

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Tyra Başarıdan Dertli! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement