AK Parti Kocaeli İl Başkanı Ceyhan Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Ceyhan Açıklaması

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, "Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda yapılacak kongremize sivil toplum kuruluşlarını zeytin fidanıyla davet edeceğiz.

15.02.2018 13:51

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, "Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda yapılacak kongremize sivil toplum kuruluşlarını zeytin fidanıyla davet edeceğiz." dedi.

Ceyhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı şehitlerine Allah'tan rahmet, gazilere de acil şifalar diledi.

İl kongresi hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Ceyhan, "Teşkilatımızın tüm unsurlarıyla bir aradayız. Sayın Başbakanımızın katılacağı kongrede en ufak bir eksikliğe yer vermeden coşkumuzu, heyecanımızı Sayın Başbakanımıza aktarmak adına Kocaeli'ye yakışır bir organizasyona hazırlık yapıyoruz. En az 15 bin kişilik kongre yapacağız." diye konuştu.

Ceyhan, kongrenin duyurulması noktasında çalışmalara da başladıklarını aktararak, şunları kaydetti:

"Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda yapılacak kongremize sivil toplum kuruluşlarını zeytin fidanıyla davet edeceğiz. Hazırladığımız yaklaşık bin 500 fidanıyla Zeytin Dalı Harekatı'na atıfta bulunmak, anmak, her davetiyemizi takdim ederken oradaki askerlerimize duygularımızı aktarmak adına böyle bir davetiye düzenledik."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Kocaeli İl Başkanı Ceyhan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement